The Masked Singer: Αποκαλύφθηκε το παπάκι – Άφωνοι οι κριτές, δεν το είχε βρει κανείς

The Masked Singer: Αποκαλύφθηκε το παπάκι – Άφωνοι οι κριτές, δεν το είχε βρει κανείς
glomex

Έπεσε η μάσκα και αποκαλύφθηκε το παπάκι του The Masked Singer. Κανενός κριτή το μυαλό δεν είχε πάει στον άνθρωπο που κρυβόταν κάτω από τη στολή.

Άφωνοι έμειναν οι κριτές του The Masked Singer το βράδυ του Σαββάτου όταν αποκαλύφθηκε ο άνθρωπος που βρισκόταν πίσω από το “Παπάκι”.

Η αφαίρεση της μάσκας φανέρωσε σε κοινό και ντετέκτιβς το πρόσωπο της Δωροθέας Μερκούρη αφήνοντάς τους άναυδους, καθώς κανενός το μυαλό δεν είχε πάει προς τα εκεί.

Η Δωροθέα Μερκούρη συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και έτσι αναγκάστηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά της. Η παίκτρια υπογράμμισε πως η εν λόγω εξέλιξη δεν την στεναχωρεί καθώς της δόθηκε η ευκαιρία να κάνει κάτι που αγαπά πολύ. Δηλαδή να τραγουδάει.

Επιπλέον, δήλωσε πως περίμενε από την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου να την καταλάβει, αφού οι δύο γυναίκες γνωρίζονται και προσωπικά μετά τη συνεργασία τους στο πλαίσιο των γυρισμάτων μιας ταινίας. Παρ’ όλα αυτά παραδέχτηκε πως μέσα από τη μάσκα γελούσε αρκετά με τις “προβλέψεις” της -κυρίως της τελευταίας- σύμφωνα με την οποία πίσω από το Παπάκι βρισκόταν η… Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα