The Simpsons: Είχαν προβλέψει από το 2015 την υποψηφιότητα του Τραμπ για το 2024

The Simpsons: Είχαν προβλέψει από το 2015 την υποψηφιότητα του Τραμπ για το 2024
Youtube / @Simpsons Best Moments

Στιγμιότυπο από επεισόδιο των "The Simpsons", το οποίο κυκλοφόρησε 9 χρόνια πριν, "μαρτυρά" πως η δημοφιλής σειρά είχε προβλέψει την προεκλογική εκστρατεία του Τραμπ για το 2024. Δείτε το βίντεο.

Ο παραγωγός των “The Simpsons” αποκάλυψε ότι η σειρά προέβλεψε την προεδρική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2024.

Την Τρίτη (15/11), ο Τραμπ, ο οποίος ήταν πρόεδρος των ΗΠΑ από το 2017 έως το 2021, ξεκίνησε τη νέα του εκστρατεία για το 2024 παρά την ήττα του από τον Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές τελευταίες εκλογές.

«Για να ξανακάνω την Αμερική μεγάλη και ένδοξη, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών», είπε ο πρώην πρόεδρος.

Στον απόηχο της ανακοίνωσης, ο παραγωγός της δημοφιλούς σειράς κινουμένων σχεδίων, Al Jean, υπενθύμισε στους θαυμαστές της ότι οι “The Simpsons” είχαν μάντεψει κατά κάποιον τρόπο αυτή την εξέλιξη των γεγονότων.

Στο Twitter, ο Jean μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από ένα επεισόδιο του 2015 που κυκλοφόρησε στο YouTube, με τίτλο “Trumptastic Journey”.

Στο μίνι επεισόδιο, ο Homer είχε σταλεί σε ένα εξωπραγματικό ταξίδι μετά από μια συνάντηση με το κομμωτήριο του πρώην προέδρου.

Σε ένα καρέ, ο Όμηρος φαίνεται να πετά πάνω από μια προεδρική προεκλογική καμπάνια με τις λέξεις: «Τραμπ 2024».

Οι “The Simpsons” έχουν “προβλέψει το μέλλον” αρκετές φορές στο παρελθόν, με τους θαυμαστές να επισημαίνουν τακτικά την ικανότητα της σειράς να προμηνύει σημαντικά περιστατικά.

The Simpsons: Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα