The Voice: Έτρεμε η Παπαρίζου – Είδε παιδικό της φίλο στη σκηνή

The Voice: Έτρεμε η Παπαρίζου – Είδε παιδικό της φίλο στη σκηνή

Η Έλενα Παπαρίζου άρχισε να τρέμει με το που είδε τον παιδικό της φίλο στη σκηνή, ο οποίος δήλωσε συμμετοχή στο talent show χωρίς να της αποκαλύψει τίποτα.

Στο νέο επεισόδιο του The Voice την Κυριακή (04/10) ο Imat Hasan έκανε την εμφάνισή του στα stage. Ο 40χρονος ο οποίος ασχολείται χρόνια με τη μουσική, δήλωσε συμμετοχή στο talent show χωρίς να αποκαλύψει τίποτα στην παιδική του φίλη, Έλενα Παπαρίζου.

Η γνωστή τραγουδίστρια έπαθε κυριολεκτικά σοκ όταν τον είδε, καθώς με το που τον άκουσε να τραγουδά, κάτι της θύμισε και γύρισε την καρέκλα.


Ο Imat Hassan και η Έλενα Παπαρίζου ήταν κολλητοί φίλοι όταν ήταν 15 και 13 αντίστοιχα, έκαναν παρέα, έπαιζαν μπάσκετ και τραγουδούσαν μαζί. Η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της που είδε ξανά τον 40χρονο σήμερα Imat και έσπευσε στη σκηνή να τον χαιρετήσει από κοντά.

«Η ιστορία μας με τον Imat είναι τρομερή. Έχω συγκινηθεί. Μου έλεγες τόσα χρόνια ότι θα δηλώσεις συμμετοχή. Τρελαίνομαι. Παιδιά, ξέρετε πόσα χρόνια έλεγε ότι θα δηλώσει συμμετοχή στο Voice και δεν δήλωνε; Γνωριζόμαστε από τον Βόλο, νομίζω ήμασταν στην εφηβεία. Παίζαμε μπάσκετ, τραγουδούσαμε…» είπε γεμάτη συγκίνηση η Ελένα Παπαρίζου.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα