Τελικός The Voice: Μεγάλη νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου – Η συγκινητική της ιστορία

Τελικός The Voice: Μεγάλη νικήτρια η Ιωάννα Γεωργακοπούλου – Η συγκινητική της ιστορία
Η νικήτρια του The Voice, Ιωάννα Γεωργακοπούλου Glomex

Ιωάννα Γεωργακοπούλου και η coach της Έλενα Παπαρίζου, είναι οι μεγάλες νικήτριες του φετινού The Voice. Η συγκινητική προσωπική ιστορία της ταλαντούχας Ιωάννας.

Έπειτα από ένα μουσικό ταξίδι πέντε μηνών, το βράδυ της Παρασκευής έφτασε ο μεγάλος τελικός του “The Voice“, που ανέδειξε την Ιωάννα Γεωργακοπούλου αλλά και την Έλενα Παπαρίζου, μεγάλες νικήτριες.

Η βραδιά ξεκίνησε με τους 9 διαγωνιζόμενους που μας χάρισαν μοναδικές ερμηνείες με τους 4 από αυτούς να περνούν στην επόμενη φάση, οι οποίοι ήταν: η Ειρήνη Περικλέους από τον Σάκη Ρουβά, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Αλεξάνδρα Σιετή από την Έλενα Παπαρίζου και ο Νίκος Νταλάκας με τον Πάνο Μουζουράκη. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν κατάφερε να έχει κάποιον παίκτη στους τελικούς τέσσερις.

Οι τέσσερις παίκτες διαγωνίστηκαν ξανά και ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος ψηφοφορίας που θα έκρινε το νικητή. Στην τελική δυάδα βρέθηκαν η Αλεξάνδρα κι η Ιωάννα, με την τελευταία τελικά να κερδίζει την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και βέβαια το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο.

Η νόσος του Στάργκαρντ και η “σκοπιά” της Ιωάννας

Η Ιωάννα Γεωργακοπούλου είχε μαγέψει από την αρχή τους κριτές με τη φωνή της, αλλά και είχε συγκινήσει με την προσωπική της ιστορία.

Η παίκτρια, όπως η ίδια είχε δηλώσει, πάσχει από τη νόσο του Στάργκαρντ (Stargardt ή Stargardt’s) η οποία αποτελεί την πιο συχνή μορφή κληρονομικής δυστροφίας και εκφύλισης της ωχράς κηλίδας του οφθαλμού. Τυφλά σημεία, θολερότητα, απώλεια της αντίληψης του βάθους, μειωμένη αντίληψη των χρωμάτων και δυσκολία προσαρμογής σε χαμηλό φωτισμό είναι μερικά από τα συμπτώματα που περιγράφουν οι ασθενείς της νόσου του Στάργκαρντ.

Η Ιωάννα είχε μιλήσει ανοιχτά για τη νόσο, ενώ είχε αποκαλύψει ότι το έμαθε πριν από 4 χρόνια: “Όταν μου το ανακοίνωσε ο γιατρός φοβήθηκα γιατί προκαλεί δυσκολίες στην καθημερινότητα. Ωστόσο, καθώς περνάνε τα χρόνια, μαθαίνεις και τις συνηθίζεις και τις ξεπερνάς και έτσι ζεις με αυτό. Αν και μου συμβαίνουν όλα αυτά στη ζωή μου νιώθω πάρα πολύ τυχερή γιατί δεν με εμποδίζουν να κάνω αυτό που πραγματικά αγαπάω, που είναι η μουσική και το τραγούδι”, είχε πει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα