The Voice: Ο Αργυρός έπεσε στα γόνατα για τη Ζωή – Η επική ατάκα

The Voice: Ο Αργυρός έπεσε στα γόνατα για τη Ζωή – Η επική ατάκα

Πάνος Μουζουράκης και Κωνσταντίνος Αργυρός διεκδήκησαν την 16χρονη Ζωή. Το τρολάρισμα μεταξύ τους και η τελική επιλογή της διαγωνιζόμενης.

Συνεχίζονται οι blind auditions του “The Voice”, που προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή στον ΣΚΑΙ, με τους Έλενα Παπαρίζου, Σάκη Ρουβά, Πάνο Μουζουράκη και Κωνσταντίνο Αργυρό να αναζητούν τις καλύτερες φωνές της Ελλάδας.

Οι coaches κάνουν ό,τι μπορούν για να διεκδικήσουν τους παίκτες που τους αρέσουν, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να πέφτει ακόμη και στα γόνατα για χάρη διαγωνιζόμενης.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός ήθελαν να πάρουν την 16χρονη Ζωή Γιαννούλη στην ομάδα τους, με τον πρώτο να της λέει ως επιχείρημα την εξαιρετική ατάκα: “Θα είσαι μια “Αργυρίτσα”. Ακούγεται σαν θείτσα απ’ το χωριό”.

Έτσι, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, αποφάσισε να σηκωθεί, να πλησιάσει την διαγωνιζόμενη και να γονατίσει μπροστά της. Ο τραγουδιστής της κρατούσε το χέρι, κοιτάζοντάς την στα μάτια, όσο εκείνη τραγουδούσε ξανά το κομμάτι που επέλεξε να παρουσιάσει.

“Το μόνο που έλειπε ήταν ένα δαχτυλίδι”, είπε ο Πάνος Μουζουράκης για να τρολάρει τον συνάδελφό του.

Η 16χρονη Ζωή, πάντως, επέλεξε τελικά την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα