The Voice: Έκανε τους κριτές να γυρίσουν με το που άνοιξε το στόμα του

The Voice: Έκανε τους κριτές να γυρίσουν με το που άνοιξε το στόμα του
Στέφανος Καρπέτης GLOMEX

Ο Στέφανος Καρπέτης κατάφερε να γυρίσει τις τέσσερις καρέκλες και να διεκδικηθεί από όλους τους κριτές, ωστόσο αποφάσισε να επιλέξει την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Το “Voice of Greece” επέστρεψε δυναμικά για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ, με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions. Οι τέσσερις coaches πήραν τις θέσεις τους και σκοπεύουν και πάλι να διεκδικήσουν για τις ομάδες τους τις πιο ξεχωριστές φωνές της χώρας.

Χιλιάδες αγόρια και κορίτσια από όλη τη χώρα και την Κύπρο είναι έτοιμα να ενθουσιάσουν με τις φωνές τους, να συγκινήσουν και να κάνουν την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά, να γυρίσουν την καρέκλα τους.

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που “μάγεψε” τους κριτές από τα πρώτα κιόλας 5 δευτερόλεπτα ήταν ο Στέφανος Καρπέτης. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στους κριτές ότι τραγουδάει στο δρόμο, ενώ σημείωσε ότι τον ενοχλεί όταν η ερμηνεία του περνάει αδιάφορη από τους περαστικούς.

Ο Στέφανος κατάφερε να γυρίσει τις τέσσερις καρέκλες και να διεκδικηθεί από όλους τους κριτές, ωστόσο αποφάσισε να επιλέξει την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Δείτε παρακάτω την ερμηνεία του ταλαντούχου τραγουδιστή:

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα