The Voice: Πότε κάνει πρεμιέρα – Δείτε το επίσημο trailer

The Voice: Πότε κάνει πρεμιέρα – Δείτε το επίσημο trailer
TΗΕ VOICE OF GREECE ΣΚΑΙ

Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη πρεμιέρα του "The Voice" στον ΣΚΑΙ. Ο Σάκης Ρουβάς, η Έλενα Παπαρίζου, ο Πάνος Μουζουράκης και ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι πανέτοιμοι.

Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός επιστρέφει για έκτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου στις 21.00 γεμίζοντας τις οθόνες μας με μουσική, όνειρα και συναίσθημα!

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι έτοιμοι για μία σεζόν γεμάτη τραγούδι, αξεπέραστες ατάκες και μοναδικές διεκδικήσεις!

Ο Γιώργος Λιανός με το απολαυστικό του χιούμορ και τη μοναδική του προσέγγιση ενθαρρύνει τους συμμετέχοντες και μας βοηθάει να δούμε περισσότερα στοιχεία του χαρακτήρα τους.

Ταλέντα από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας τον τίτλο της καλύτερης «φωνής της Ελλάδας». Ποιοι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν τις καρέκλες να… γυρίσουν;

Το The Voice of Greece επιστρέφει στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 18/9 με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions και θα είναι κοντά μας κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21.00.

The Voice: Δείτε το επίσημο trailer

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα