The Voice: Σήμερα ο μεγάλος τελικός – Οι φιναλίστ

The Voice: Σήμερα ο μεγάλος τελικός – Οι φιναλίστ

Άλλο ένα Voice φτάνει στο τέλος του με τον τελικό της Κυριακής. Ποιοι είναι οι οκτώ διαγωνιζόμενοι που θα διεκδικήσουν το έπαθλο.

Με τον αποψινό μεγάλο τελικό (21:00, ΣΚΑΪ) ολοκληρώνεται άλλος ένας κύκλος του Voice, με τη συμμετοχή οκτώ τραγουδιστών που θα διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Στον ημιτελικό του Σαββάτου Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς είδαν τους 16 διαγωνιζόμενους να ανεβαίνουν στη σκηνή για ένα εισιτήριο στον τελικό, με τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει στο φινάλε τα οκτώ ονόματα που θα δούμε το βράδυ της Κυριακής.

Αυτοί που κατάφεραν να περάσουν στον τελικό είναι ο Ανδρέας Μηλιώτης από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, η Ελένη Ολυμπίου από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, ο Δημήτρης Κανάκης από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Άννα Αργυρού από την ομάδα του Σάκη Ρουβά, ο Γιώργος Γλυκοκόκαλος από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η Ηλιάνα Αλεξάνδρου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη, ο Γιώργος Πάττας από την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου και η Χριστίνα Μπαγκντασαρίδου από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα