Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Στη Google εμφανίζεται ως 75άρης και το έμαθε από έναν άγνωστο

Διαβάζεται σε 2'
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος Papadakis Press

Για τις ανακρίβειες και τις ψευδείς πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο μίλησε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος μοιράστηκε την εμπειρία του όταν άγνωστος τον πλησίασε και του είπε πως δείχνει μικρότερος από την ηλικία του.

Πολλές τηλεοπτικές συζητήσεις άνοιξε η συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη στο “The 2Night Show”, όπου ο frontman του συγκροτήματος “Onirama” απάντησε μεταξύ άλλων στις τρεις κύριες ερωτήσεις που γίνονται για εκείνον στη Google.

Η τηλεοπτική παρέα της Ελένης Μενεγάκη αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα και μετά τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που αποκάλυψε ποια είναι τα πρώτα αποτελέσματα που εμφανίζονται για εκείνον αν αναζητήσει το όνομά του στο Google, σειρά είχε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε τι του είπε άγνωστος που τον πλησίασε σχετικά με την ηλικία του.

“Με συναντάει κάποια στιγμή ένας άσχετος άνθρωπος και μου λέει ‘φαίνεσαι μικρότερος από την ηλικία σου‘. Τον ρωτάω ποια είναι η ηλικία μου και μου λέει ‘την έχω ψάξει. 75 χρονών δεν είσαι;’“, είπε ο γνωστός δημοσιογράφος και κριτικός κινηματογράφου.

“Υπάρχουν αυτοί που νομίζουν ότι το Ίντερνετ είναι ευαγγέλιο και λέει μόνο την αλήθεια. Να ξαναψάχνουν τα πράγματα, να τα διασταυρώνουν, όπως το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι δημοσιογράφοι. Δεν σημαίνει ότι επειδή έγραψε κάποιος κάτι, ‘έμεινε’ και είναι χτυπημένο στην πέτρα. Υπάρχουν πάρα πολλά λάθη και πολλοί κακεντρεχείς μπορεί οτιδήποτε να κοτσάρουν και να μείνει για πάρα πολλά χρόνια“, κατέληξε στη συνέχεια ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα