Τι τηλεθέαση έκανε το “Στην Υγειά μας” που επέστρεψε με Πάολα στο Σαββατόβραδο

Τι τηλεθέαση έκανε το “Στην Υγειά μας” που επέστρεψε με Πάολα στο Σαββατόβραδο

Η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου άλλαξε ξανά ημέρα προβολής, επιστρέφοντας στο Σάββατο βράδυ. Ποια τα νούμερα τηλεθέασης με καλεσμένη τη λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα.

Λόγω του Survivor 3 που προβαλλόταν και τα Σάββατα, η μουσική εκπομπή Στην Υγειά μας του Σπύρου Παπαδόπουλου είχε μετακινηθεί από Σάββατο σε Παρασκευή βράδυ.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί ήταν οι τηλεθεατές που δυσαρεστήθηκαν από την αλλαγή, αφού τα Σαββατόβραδα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τους καλεσμένους αποτελούν εδώ και χρόνια κάποιου είδους “τηλεοπτική συνήθεια”.

Φαίνεται πως η Παρασκευή δεν “ταίριαξε” με το “Στην Υγειά μας”, σε συνδυασμό με τα κατώτερα των προσδοκιών νούμερα τηλεθέασης του Survivor Ελλάδα – Τουρκία, επομένως ο ΣΚΑΙ αποφάσισε να αλλάξει ξανά μέρα στον Παπαδόπουλο.

Χθες ήταν το πρώτο βράδυ της επιστροφής και η εκπομπή είχε καλεσμένους τη λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, την Κατερίνα Στανίση, τον Θέμη Αδαμαντίδης, τη Σοφία Βόσσου και άλλα πρόσωπα του ευρύτερου καλλιτεχνικού χώρου.

Η εκπομπή κατάφερε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και, έτσι, το “Στην Υγειά μας” συγκέντρωσε το υψηλότερο ποσοστό τηλεθέασης για χθες το βράδυ στην prime time, με ποσοστό 18,9%.

Το Survivor – μία ώρα νωρίτερα – σημείωσε 14,2%, το Πάμε Πακέτο στον Alpha 13,3%, ενώ οι ταινίες του Star και του ΑΝΤ1 σημείωσαν 16,2% και 15,6 αντίστοιχα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα