Τηλεθέαση: Ο “Σκαραβαίος” έκανε πρεμιέρα αλλά “συνετρίβη” στη “Famagusta”

Διαβάζεται σε 2'
Τηλεθέαση: Ο “Σκαραβαίος” έκανε πρεμιέρα αλλά “συνετρίβη” στη “Famagusta”

Η νέα σειρά του Alpha, “Σκαραβαίος” μπήκε για πρώτη φορά στη μάχη της τηλεθέασης, όμως έπεσε επάνω στα μεγαθήρια της prime time ζώνης. Αναλυτικά ποσοστά.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Κυριακής (05/02) “Ο Σκαραβαίος” στον Alpha, η νέα αστυνομική σειρά μυστηρίου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Τσορτέκη που παρακολουθεί την επίλεκτη ομάδα του τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής και τον επικεφαλής της, τον Σκαραβαίο, κατά κόσμον Μάρκο Αλεξίου.

Η νέα crime σειρά ρίχτηκε για πρώτη φορά στη μάχη της τηλεθέασης, απέναντι στα “μεγαθήρια” της prime time ζώνης, “Famagusta” και Survivor.

Πιο συγκεκριμένα, στο δυναμικό κοινό η σειρά του MEGA, “Famagusta” έκοψε πρώτη το νήμα, καθώς σημείωσε μέσο όρο 17,7%, με το Survivor να ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής αγγίζοντας το 17,2%

Ο “Σκαραβαίος” ήρθε στην τρίτη θέση, με 8 μονάδες σχεδόν διαφορά, αφού η πρεμιέρα της σειράς σημείωσε μέσο όρο 9,6%.

Σαρωτική ήταν η “Famagusta” και στο γενικό σύνολο, όπου έφτασε το 24,3%, με τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης στον ΣΚΑΙ να τερματίζει με 19,7% και να διατηρεί την απόσταση με τον “νέο παίκτη” της τηλεθέασης, αφού ο “Σκαραβαίος” σημείωσε μέσο όρο 10,1%.

Αναλυτικά η τηλεθέαση:

Δυναμικό κοινό

Famagusta – 17,7%

Survivor – 17,2%

Σκαραβαίος – 9,6%

Στα σύνορα – 8,6%

Μουσικό Κουτί – 2,8%

Γενικό σύνολο

Famagusta – 24,3%

Survivor – 19,7%

Σκαραβαίος – 10,1%

Στα σύνορα – 7,8%

Μουσικό Κουτί – 3,4%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα