Ανδρέας Γεωργίου: Είπαν ότι εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για σκοπούς κερδοφορίας

Διαβάζεται σε 3'
Ανδρέας Γεωργίου
Ανδρέας Γεωργίου YouTube

Ο Ανδρέας Γεωργίου πήρε θέση για τα σχόλια με αφορμή τη νέα του σειρά “Famagusta” και εξήγησε αν ισχύει το σλόγκαν ότι “το κυπριακό δεν πουλάει”.

Ένα από τα πρώτα ερωτήματα που τέθηκαν αμέσως την πρεμιέρα της νέας σειράς του MEGA, “Famagusta“, την οποία το κοινό υποδέχθηκε με ποικίλες αντιδράσεις, είναι το εάν η σειρά με την υπογραφή των Ανδρέα Γεωργίου, Κούλλη Νικολάου, Βάνα Δημητρίου, ανταποκρίνεται στην ιστορική πραγματικότητα.

Όπως γνωρίζουμε, η σειρά, που είναι εμπνευσμένη από τα πραγματικά γεγονότα της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, συμπεριλαμβάνει και αληθινές ιστορίες ανθρώπων που έφυγαν εκδιωγμένοι από τα σπίτια τους, που είδαν τις οικογένειές τους να σκοτώνονται μπροστά στα μάτια τους και που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στον πόλεμο, χωρίς να γνωρίζουν, μέχρι σήμερα, εάν είναι νεκροί ή ζωντανοί.

Ο Ανδρέας Γεωργίου έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή “Τετ α Τετ” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε για το ότι η σειρά είχε σκοπό να “πουλήσει”.

Σκοπός δεν ήταν να πουλήσουμε, σκοπός ήταν να κάνουμε κάτι που να έχει σχέση με την πατρίδα μας μετά από τόσα χρόνια. Ήταν κάτι που θέλαμε με τον Κούλλη και τη Βάνα να κάνουμε χρόνια πριν απλά τώρα ήρθε και κούμπωσε με τα 50 χρόνια και θεωρώ ότι ήταν το σωστό timing”, είπε αρχικά ο Ανδρέας Γεωργίου.

“Ο σκοπός ήταν να παρακινηθεί ο κόσμος να ψάξει τι σημαίνει Αμμόχωστος, τι σημαίνει Famagusta. Και νομίζω αυτό το πετύχαμε 100%”, πρόσθεσε αναφέροντας πως έβγαλαν ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που εμπιστεύτηκαν και επένδυσαν σε αυτή τη σειρά.

Όσο για τα επικριτικά σχόλια και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η σειρά, ο Ανδρέας Γεωργίου σχολίασε πως ήταν κάτι που περίμενε, όμως “αυτό που δεν μου άρεσε είναι ότι όλοι είχαν άποψη πριν δουν τη σειρά. Εγώ ζήτησα, μέσω αρκετών ανθρώπων, να το μεταφέρουν, να έρθουν και να δουν τη σειρά ή να την δουν στον αέρα και μετά ας πουν ό,τι θέλουν. Εννοείται ότι έχουμε δημοκρατία και ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αυτό που θέλω να τονίσω και δεν μου άρεσε ήταν το σχόλιο ότι εκμεταλλευτήκαμε το όνομα της πόλης τους για σκοπούς κερδοφορίας. Αρχικά να πω ότι κατάγομαι από την περιοχή της Αμμοχώστου, έχω μεγαλώσει με πολλές ιστορίες από τον παππού μου για την πόλη και προκαλώ όποιον θέλει να έρθει και να δει το κοστολόγιο της σειράς, ότι όχι μόνο δεν είναι κερδοφόρα η σειρά αλλά βάζουμε και από την τσέπη μας“.

Ο ίδιος στη συνέχεια ξεκαθάρισε πως είναι μια σειρά που μαζί με τον Κούλλη Νικολάου, κάνουν με μεράκι και αγάπη και “σίγουρα δεν είναι μια σειρά που θα μας κάνει πλούσιους, θα μας κάνει πλούσιους με άλλο τρόπο”.

Ανδρέας Γεωργίου: Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο “Τετ α Τετ”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα