Τηλεθέαση: “Παρέλαση” για J2US το βράδυ του Σαββάτου – Πού βρέθηκαν Love Island και “Γλυκάνισος”

Τηλεθέαση: “Παρέλαση” για J2US το βράδυ του Σαββάτου – Πού βρέθηκαν Love Island και “Γλυκάνισος”
Προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης Instagram @megatvcom @glykanisos @loveislandgreece @j2us_gr

Μεγάλη μάχη για την τηλεθέαση και το βράδυ του Σαββάτου με το J2US να "οδηγεί την κούρσα". Τι ποσοστά σημείωσαν τα υπόλοιπα προγράμματα.

Η μάχη για την τηλεθέαση συνεχίστηκε και το βράδυ του Σαββάτου (15/10) στην prime time ζώνη ανάμεσα σε φαντασμαγορικά show, ριάλιτι και σειρές μυθοπλασίας, ωστόσο ένα πρόγραμμα βρέθηκε στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού.

Ο λόγος για το J2US στον Alpha που σημείωσε διπλή πρωτιά καθώς συγκέντρωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης τόσο στο δυναμικό όσο και στο γενικό σύνολο, ενώ ακολούθησε η σειρά του MEGA, “Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη” και πιο κάτω το reality “Love Island“, το οποίο κατέγραψε μονοψήφια νούμερα, επιβεβαιώνοντας με έναν τρόπο τις πληροφορίες που το θέλουν να ολοκληρώνεται νωρίτερα λόγω των χαμηλών πτήσεων στους πίνακες τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα, το J2US συγκέντρωσε 19,8% στο δυναμικό κοινό και 18,6% στο γενικό, ενώ η κωμική σειρά με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου κατάφερε να συγκεντρώσει το 12,6% του δυναμικού και το 13,2% του γενικού συνόλου. Μονοψήφια ποσοστά συγκέντρωσε το “Love Island” αφού σημείωσε 7,7% στο δυναμικό κοινό και 7,2% στο γενικό σύνολο, ενώ ιδιαίτερα χαμηλά κινήθηκε και ο “Γλυκάνισος” στον ΣΚΑΪ, συγκεντρώνοντας 5,7% και 8,8% στο δυναμικό κοινό και το γενικό σύνολο αντίστοιχα.

Η τηλεθέαση

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

J2US – 19,8%

Μαίρη Μαίρη Μαίρη – 12,6%

Love Island – 7,7%

Γλυκάνισος – 5,7%

Ό,τι Αγαπώ – 3,5%

Φλόγα κι Άνεμος – 3,4%

Λάβα – 4,1%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 2,8%

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

J2US – 18,6%

Μαίρη Μαίρη Μαίρη – 13,2%

Γλυκάνισος – 8,8%

Love Island – 7,2%

Φλόγα κι Άνεμος – 5,6%

Ό,τι Αγαπώ – 5%

Κι όμως είμαι ακόμα εδώ – 5%

Λάβα – 4,3%

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα