Τηλεθέαση: Πόλεμος στην Prime Time. Ταλέντο και GNTM, απέναντι στις σειρές του ΑΝΤ1 και του Alpha

Τηλεθέαση: Πόλεμος στην Prime Time. Ταλέντο και GNTM, απέναντι στις σειρές του ΑΝΤ1 και του Alpha
Η μάχη της τηλεθέασης το βράδυ της Δευτέρας στην Prime Time

Η Δευτέρα αποδεικνύεται το κύριο πεδίο μάχης των καναλιών για την τηλεθέαση. Το Next Top Model με την δυναμική που έχει αναπτύξει, κλήθηκε να αντιμετωπίσει το "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" αλλά και τις δραματικές και κωμικές σειρές σε Alpha και ΑΝΤ1.

Σε μητέρα των μαχών στην τηλεθέαση εξελίσσεται η Δευτέρα, καθώς στην Prime Time ζώνη, τέσσερις τηλεοπτικοί σταθμοί προβάλλουν έξι δυνατά και ολοκαίνουρια προγράμματα. Πέραν του Next Top Model, που έχει ήδη βρει το κοινό του, ήρθε να προστεθεί ο δεύτερος κύκλος του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο.

Την ίδια ώρα, ο Alpha επαναφέρει την κωμωδία “Το Σόι Σου” και συνεχίζει με μυθοπλασία, προβάλλοντας στη συνέχεια τη δραματική σειρά “Το Τατουάζ”. Αντίστροφα, πρώτα δηλαδή την αστυνομική του σειρά “Η Επιστροφή” και μετά την νέα κωμική σειρά “Πέτα Τη Φριτέζα” προβάλλει με τη σειρά του ο ΑΝΤ1.

Ποικιλία στο πρόγραμμα, πολλές επιλογές για πρώτη φορά μετά από χρόνια και δυνατότητα να διαλέξει κανείς ανάμεσα σε διάφορα προγράμματα. Μια ματιά στον πίνακα, δείχνει πως η κωμωδία παραμένει δυνατό χαρτί, αφού είναι το πιο ισχυρό στοιχείο το βράδυ της Δευτέρας τόσο για τον Alpha, όσο και για τον ΑΝΤ1. Αντίστοιχα, ο ΣΚΑΙ είδε να ανεβαίνουν τα νούμερα στο σύνολο, χωρίς όμως να μπορεί να κοντράρει το GNTM και κυρίως τη σειρά “Το Σόι Σου” στις ηλικίες 18-54 ετών. Η αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 από την άλλη έχασε λίγο έδαφος, αφού τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας σημειώνει αρκετά πιο υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Σύνολο 18-54 Σύνολο 18-54
Επιστροφή 14,7% 12,6%

Πέτα Τη Φριτέζα

17.3% 19.4%
GNTM 16% 21,2%
Ελλάδα Έχεις Ταλέντο 18,9% 15,9%
Το Σόι Σου 25,9% 25,6% Το Τατουάζ 25,6% 22,2%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα