Τηλεθέαση: Την ‘ανάσα’ των Κατσούλη – Καραβάτου αισθάνεται η Φαίη Σκορδά

Τηλεθέαση: Την ‘ανάσα’ των Κατσούλη – Καραβάτου αισθάνεται η Φαίη Σκορδά

Στην απόλυτη ισοπαλία η τηλεθέαση την Παρασκευή για το "Στη φωλιά των Κου Κου" και το "Πρωινό" - Υψηλές επιδόσεις και για την Άννα Μποσδούκου

Έχουμε ήδη γράψει πως το νέο ψυχαγωνικό πρωινό του STAR, “Στη φωλιά των Κου Κου” έκανε δυναμική εμφάνιση στην πρωινή ζώνη και αποσπά σημαντικό μερίδιο – διασκέδασης από το “Πρωινό” και τη Φαίη Σκορδά. Και να που αυτό επιβεβαιώνεται μέρα με την ημέρα. Στο κλείσιμο της εβδομάδας τα δύο προγράμματα, αν και παρουσίασαν κάμψη στους πίνακες τηλεθέασης, βρέθηκαν στην απόλυτη ισοπαλία.

Συγκεκριμένα, το πρωινό του STAR κατέγραψε ποσοστό 14,8%, ενώ εκείνο του ΑΝΤ1, 15,4% στις ηλικίες 15-44. Διευρυμένη παραμένει η διαφορά για τα δύο προγράμματα στο σύνολο της τηλεθέασης, όπου “Το Πρωινό” σημείωσε 19.1%, έναντι μόλις 11,1% για τη “Φωλιά των Κου Κου”.

Την ίδια ώρα, η ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ με την Άννα Μπουσδούκου σημειώνει εντυπωσιακές επιδόσεις, αν και κατά κανόνα υπολείπεται σημαντικά των ψυχαγωγικών εκπομπών στα νεανικά κοινά. Την Παρασκευή κατέγραψε τηλεθέαση 16,2% στο σύνολο και 12,9% στις ηλικίες 15-44.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα