Τηλεβεντέτα Μενεγάκη – Καινούριου: Την έκανε unfollow για ρεπορτάζ που την αφορούσε

Τηλεβεντέτα Μενεγάκη – Καινούριου: Την έκανε unfollow για ρεπορτάζ που την αφορούσε

Της κακομοίρας στην πρωινό - μεσημεριανή ζώνη, καθώς οι δύο παρουσιάστριες άνοιξαν βεντέτα από τον αέρα της εκπομπής τους. Η Καινούριου δήλωσε πως μετά την "κόντρα" η Μενεγάκη την έκανε unfollow

Ένα θέμα στην εκπομπή του Epsilon, “Φτιάξε Καφέ να στα πω” με την Κατερίνα Καινούριου, έγινε αφορμή να ξεσπάσει βεντέτα ανάμεσα στην παρουσιάστρια και την Ελένη Μενεγάκη. Ο ρεπόρτερ της εκπομπής ανέφερε την περασμένη εβδομάδα πως η παρουσιάστρια του Alpha εθεάθη στην οικία του Πέτρου Κωστόπουλου, την οποία ο τελευταίος είχε χάσει μετά το ναυάγιο των επιχειρήσεών του, με τις φήμες να οργιάζουν πως πρόκειται να την εξαγοράσει.

“Είναι πολύ άσχημο πράγμα να διαδίδονται για πλάκα τέτοιου είδους πολύ κακές ειδήσεις! Κανένας, σοβαρός, ευαίσθητος, κανονικός άνθρωπος δεν θα πήγαινε ποτέ να εκμεταλλευτεί τον πόνο κάποιου άλλου, πολύ περισσότερο αν τον ξέρει” σημείωνε μεταξύ άλλων την Παρασκευή η παρουσιάστρια και κάλεσε την Κατερίνα Καινούριου να παίξει το απόσπασμα αυτό στην επόμενη εκπομπή της.

“Εγώ σε αυτή την εκπομπή, δεν θα έκανα κάτι σε καμία περίπτωση για να στεναχωρήσω τον οποιονδήποτε, ή να προσβάλλω τον οποιοδήποτε” είπε το πρωί της Δευτέρας με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούριου που επιβεβαίωσε πως έπειτα από το περιστατικό, η Ελένη Μενεγάκη την έκανε unfollow από τα social media.

ΦΩΤΟ INSTAGRAM

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα