Της Κορέας ανάμεσα στην Καινούργιου και τη Γερμανού με αφορμή τους BTS

Της Κορέας ανάμεσα στην Καινούργιου και τη Γερμανού με αφορμή τους BTS

"Ευχαριστώ Ναταλία μου! Όχι, ευχαριστώ πολύ! Πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Δεν έχω λόγια!", είπε ειρωνικά η Κατερίνα Καινούργιου απευθυνόμενη στα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού.

Σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως έχουν προκαλέσει τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου για τα μέλη της δημοφιλέστερης k-pop μπάντας του πλανήτη, των BTS.

Θαυμαστές του συγκροτήματος, αλλά και του μουσικού αυτού είδους γενικότερα, έχουν εκφραστεί αρνητικά κατά της παρουσιάστριας, θεωρώντας τα σχόλιά της ρατσιστικά.

ADVERTISING

Ανάμεσα σε εκείνους που πήραν θέση για το περιστατικό, ήταν και η, επίσης παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού, η οποία υποστήριξε την αντίθετη πλευρά, λέγοντας τα εξής:

"Τα σχόλια ήταν κάπως… πώς να τα αποκαλέσω τώρα; Δεν ήταν σχόλια μιας νεανικής εκπομπής εν έτει 2019, ήταν σχόλια που θα μπορούσαμε να τα κάνουμε στο Βυζάντιο. Και τώρα ξαφνικά ο Dj Pitsi… κανονικά εγώ τον έχω συνηθίσει όποτε γυρνούν από break να ψάχνει ποια κάμερα τον παίρνει για να πλασαριστεί και να πει τα λόγια ενός τραγουδιού που δεν τα ξέρει κιόλας! Από πού και ως πού ο Dj Pitsi θα μου πει εμένα τη γνώμη του για ένα συγκρότημα το οποίο έχει βγει εξώφυλλο στο TIME, έχουν μιλήσει στα Ηνωμένα Έθνη, έχουν συνεργασία με τη UNICEF; Τα παιδιά κάνουν μια πολύ αξιόλογη δουλειά. Αν ήταν ελληνικό συγκρότημα θα το έκαναν αυτό το σχόλιο; Ιδανικά εγώ θα έλεγα να αντικατασταθούν τα Διλήμματα για μία εβδομάδα και επί 20 λεπτά κάθε μέρα να παίζουν ένα αφιέρωμα στους BTS. Και να μη συμμετέχει ο Dj Pitsi στο αφιέρωμα παρακαλώ αν δεν μάθει απέξω τα τραγούδια τους".

Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να απαντήσει στη Ναταλία Γερμανού, με ιδιαίτερα ειρωνικό τρόπο, ο οποίος δεν αρκέστηκε στα λόγια της, αλλά και στον τίτλο του θέματος κατά τη διάρκεια της εκπομπής της: "Ναταλία... Σε ευχαριστούμε. Βρήκαμε την παρουσιάστρια που κάνει μαθήματα k-pop".

Για τη Γερμανού η Καινούργιου τοποθετήθηκε ως εξής:

"Μέσα στο Σαββατοκύριακο, μια παρουσιάστρια που σέβομαι και αγαπάω -έχω σοκαριστεί με τις δηλώσεις της-, μας έκανε και μάθημα για την κορεατική μουσική. Μετά από όλο αυτό που έχω υποστεί, συνέχισε να με χτυπάει. Ευχαριστώ Ναταλία μου! Όχι, ευχαριστώ πολύ! Πέρασα ένα πολύ ωραίο Σαββατοκύριακο. Εγώ τόσα χρόνια μιλάω μόνο με τα καλύτερα για τη Ναταλία. Δεν ξέρω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό, αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν έχω λόγια! Το πολύ πολύ να πάθω όλα αυτά που λένε Ναταλία μου! Δεν πειράζει, να' ναι καλά".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Γιατί οι Κορεάτες κατηγορούν για ρατσισμό την Κατερίνα Καινούργιου

SHARE:

24Media Network