Το Big Little Lies επιστρέφει για δεύτερη σεζόν

Το Big Little Lies επιστρέφει για δεύτερη σεζόν
This image released by HBO shows Nicole Kidman, left, and Alexander Skarsgard in "Big Little Lies." Nominations for the 75th annual Golden Globes will be announced on Monday, Dec. 11, 2017. (Hilary Bronwyn Gayle/HBO via AP) AP

Η Νικόλ Κίντμαν και η Ρις Γουίδερσπουν ξανά μαζί θα μας αποκαλύψουν περισσότερα «ένοχα» μυστικά πίσω από τις κατά τ' άλλα επιφανείς οικογένειες του Μοντερέϊ Μπέι

Και ενώ αρχικά οι φήμες έλεγαν ότι η σειρά Big Little Lies με τη Νικόλ Κίντμαν και τη Ρις Γουίδερσπουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα ήταν αυτοτελής και άρα δεν περιμέναμε δεύτερη σεζόν, μετά τους υπαινιγμούς των δύο παραπάνω που είχαν υποψιάσει αρκετούς, την περασμένη Παρασκευή «έσκασαν» τα ευχάριστα για τους φαν της σειράς.

Το HBO ανακοίνωσε επίσημα ότι η σειρά θα έχει και δεύτερο κύκλο με επτά επεισόδια, τα οποία θα σκηνοθετήσει εξολοκλήρου η Andrea Arnold, με τις δύο πρωταγωνίστριες και σε ρόλο παραγωγών.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του HBO αναμένεται να επιστρέψουν τα περισσότερα μέλη του καστ ενώ μάλλον θα δούμε και τέσσερις νέους χαρακτήρες, χωρίς όμως να υπάρχει ακόμα σχετική επιβεβαίωση.


(Hilary Bronwyn Gayle/HBO via AP)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα