Το δικό μας Game Of Thrones; Νέα κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση

Το δικό μας Game Of Thrones; Νέα κωμωδία στην ελληνική τηλεόραση

Έρχεται στον Alpha η νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη. Το "Παραμύθι Αλλιώς" έχει πλούσιο καστ και... πολλά υποσχόμενο σενάριο

Μια φορά κι έναν καιρό, σ’ ένα φανταστικό βασίλειο, με ευγενείς, χωρικούς, ιππότες, μάγους, καλούς και κακούς, ζούσε ένας βασιλιάς αγαπητός στον λαό, που εκδιώχτηκε με δόλιο τρόπο από τον θρόνο του. Η πράξη αυτή, άραγε, θα μείνει ατιμώρητη; Ναι, με έναν περίεργο τρόπο μοιάζει με μάχη για το θρόνο, με παιχνίδι εξουσίας. Κάτι σαν το Game Of Thrones, αλλιώς, με λίγα λόγια. Πρόκειται απλά για τη νέα πρόταση της τηλεόρασης του Alpha, που μπορεί να μας μεταφέρει στην εποχή των ιπποτών και των βασιλιάδων, παραμένει ωστόσο κωμική και διασκεδαστική.

Και κάπως έτσι, το παραμύθι αρχίζει. Ένα παραμύθι από μια μακρινή εποχή, με απρόοπτα και κωμικές καταστάσεις.

Το στόρι...

Στο βασίλειό μας, λοιπόν, κάπου στον Μεσαίωνα, η πανούργα βασίλισσα ( Λένια Σορόκου) καταφέρνει να κατακτήσει τον θρόνο και να χρίσει βασιλιά τον αδέξιο άντρα της ( Γιάννης Μποσταντζόγλου), εξορίζοντας από το αξίωμα τον νόμιμο δικαιούχο. Μαζί με αυτόν, φυσικά, και όλους τους υποστηρικτές του.

Παράλληλα, ένας άγνωστος άνδρας ( Νίκος Κουρής) δραπετεύει από μια κοντινή χώρα και καταλήγει στις ακτές του βασιλείου. Εκεί, συναντά τρεις απογόνους των ιπποτών τού «καλού» βασιλιά ( Λώρης Λοϊζίδης, Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης), οι οποίοι κρύβονται στο χωριό περιμένοντας και μεθοδεύοντας τη ρήξη του καθεστώτος.

Ποιος είναι, όμως, στ' αλήθεια αυτός ο άνδρας και τι προσπαθεί να πετύχει;

Και ακόμα, τι θα συμβεί όταν η καρδιά του χτυπήσει για τη νεαρή πριγκίπισσα ( Κατερίνα Παπουτσάκη); Πώς θα ξεφύγουν από τα νύχια της πανούργας, μεγάλης αδελφής της ( Ελισάβετ Κωνσταντινίδου);

Μυστήριο, έρωτας, πάθος, ίντριγκα αλλά και πολύ γέλιο, έρχονται στη νέα «μεσαιωνική» κωμωδία του Alpha.

Ας ξαναγίνουμε όλοι παιδιά. Ας αφεθούμε να τρέξουμε πάνω σε άλογα, να ζήσουμε σε δάση, να παλέψουμε με μάγους και ξωτικά

«Ας ξαναγίνουμε όλοι παιδιά. Ας αφεθούμε να τρέξουμε πάνω σε άλογα, να ζήσουμε σε δάση, να παλέψουμε με μάγους και ξωτικά. Ας ερωτευτούμε. Ας βρούμε τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσά μας. Ας ζήσουμε αυτό το δικό μας παραμύθι. Αφήστε το όνειρό μου να γίνει και δικό σας», μας παροτρύνει ο σεναριογράφος της σειράς, Λώρης Λοϊζίδης.

Περισσότερα, σύντομα από την τηλεόραση του Alpha!

Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Πανταζούδης

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Λώρης Λοϊζίδης

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κατερίνα Παπουτσάκη, Νίκος Κουρής, Γιάννης Μποσταντζόγλου, Αντώνης Κατσαρής, Λένια Σορόκου, Κώστα Καζάκας, Λώρης Λόϊζίδης, Μάριος Δημητρίου, Φώτης Γεωργίδης, Νίκη Αναστασίου, Πολυξένη Σάββα κ.α.

Στον ρόλο της μεγάλης αδελφής, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
SHARE:

24Media Network