Το GNTM πάει Μιλάνο και η Κάτια λυγίζει

Το GNTM πάει Μιλάνο και η Κάτια λυγίζει
Κάτια GNTM Glomex

Στο επεισόδιο της Δευτέρας η τελική πεντάδα του GNTM ταξιδεύει στο Μιλάνο με σκοπό να ζήσει μοναδικές περιπέτειες στην πρωτεύουσα της μόδας.

Στο χθεσινό επεισόδιο τα κορίτσια του GNTM κλήθηκαν να αποτυπώσουν συναισθήματα στον φακό την ώρα που φωτογραφίζονταν ως Κοκκινοσκουφίτσες πλάι στον “Κακό λύκο”. Εκείνη που δεν τα κατάφερε ήταν η Άννα η οποία και αποχώρησε.

“Το μαχαίρι στην καρδιά” για την Άννα ήταν διπλό αφού εκείνη πακέταρε τα πράγματα για να επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ οι top 5 πακέταραν τις βαλίτσες τους για να… πάνε στο Μιλάνο!

Έτσι στο επεισόδιο της Δευτέρας θα παρακολουθήσουμε τα κορίτσια σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στην πρωτεύουσα της μόδας. Τα επίδοξα μοντέλα θα γνωρίσουν μεγάλους σχεδιαστές μόδας, θα φορέσουν ρούχα υψηλής ραπτικής, ενώ η Κάτια θα λυγίσει εξαιτίας όλης αυτής της εμπειρίας. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια έκλαψε γιατί “Δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε μέρα”. Ενώ όπως φαίνεται η κόντρα μεταξύ της εναπομείνασας εκ των “FF”, Κάτιας και των υπολοίπων κοριτσιών συνεχίζεται.

Τα κορίτσια θα διαγωνιστούν σε μια ιδιαίτερη δοκιμασία, η οποία θα περιλαμβάνει φωτογράφηση και πασαρέλα, ενώ κάποιο από τα επίδοξα μοντέλα θα χαρεί το Μιλάνο λιγότερο, αφού θα αποχωρήσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα