Το prequel του “Game of Thrones” θα έχει φωτιά και αίμα

Το prequel του “Game of Thrones” θα έχει φωτιά και αίμα
Η Ντενέρις και ο δράκος της Ντρόγκον σε επεισόδιο του Game of Thrones του πέμπτου κύκλου youtube

Το HBO έχει αρχίσει να κάνει την επιλογή των ηθοποιών για την επικείμενη σειρά "House of the Dragon", ενώ το δίκτυο έχει δεσμευτεί για 10 επεισόδια.

Το HBO ξεκίνησε την προετοιμασία για το prequel του “Game of Thrones”. Το δίκτυο έχει αρχίσει να κάνει την επιλογή των ηθοποιών για την επικείμενη σειρά “House of the Dragon”, σύμφωνα με το EW. 

Η νέα τηλεοπτική σειρά θα βασίζεται στο “Fire and Blood” του George RR Martin και καταγράφει τα γεγονότα που σημειώθηκαν περίπου 300 χρόνια πριν από τα όσα συνέβησαν στο GoT.

Ο βετεράνος σκηνοθέτης του “Game of Thrones”, Miguel Sapochnik (Battle of the Bastards, Hardhome), θα είναι ο showrunner της σειράς μαζί με τον Ryan Condal που ανέπτυξε την ιδέα, ενώ θα σκηνοθετήσει και το πιλοτικό επεισόδιο. Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα η σειρά δεν αναμένεται πριν το 2022.  

Το HBO έχει δεσμευτεί για 10 επεισόδια της σειράς.  

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το casting. Το “Fire and Blood” καλύπτει 150 χρόνια και περιλαμβάνει την άνοδο και την πτώση πολλών ηγετών στο Westeros, οπότε δεν είναι σαφές ποιοι χαρακτήρες και ποια χρονική περίοδος θα είναι το επίκεντρο της σειράς.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα