Τόλης Βοσκόπουλος: Το συγκινητικό γράμμα για τον Στράτο Διονυσίου

Τόλης Βοσκόπουλος: Το συγκινητικό γράμμα για τον Στράτο Διονυσίου
Το συγκινητικό γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου για τον Στράτο Διονυσίου MEGA

"Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι έχεις φύγει κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια" γράφει ο Τόλης Βοσκόπουλος στον Στράτο Διονυσίου.

Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου είχε εχθές Σάββατο (6/2) το Mega. Οι γιοι του μεγάλου τραγουδιστή, Στράτος και Άγγελος Διονυσίου, ερμήνευσαν κάποιες από τις σημαντικότερες επιτυχίες τους σε ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα. Αποκορύφωμα της βραδιάς ήταν, ωστόσο, όταν διάβασαν ένα γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου για τον αγαπημένο του φίλο ή αλλιώς τον αδερφό του, όπως τον αποκαλούσε.

Ο Άγγελος Διονυσίου ξεκίνησε να διαβάζει το γράμμα του Τόλη Βοσκόπουλου, του δεύτερου πατέρα του όπως είπε. Συγκινημένος δεν κατάφερε να τελειώσει την ανάγνωση του γράμματος γι΄ αυτό συνέχισε ο αδερφός του.

“Αγαπημένε μου φίλε, ή καλύτερα αδελφέ, γιατί έτσι σε νιώθω. Και λέω σε νιώθω γιατί νομίζω ότι είσαι δίπλα μου. Δεν μπορώ ρε μεμέτη να συνειδητοποιήσω ότι έχεις “φύγει” κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια. Θυμάμαι, και τι δεν θυμάμαι. Αλλά εκείνο που δεν θα ξεχάσω ποτέ είναι όταν σ΄άκουγα να τραγουδάς την ώρα που ετοιμαζόμουν να βγω στη σκηνή για να τραγουδήσουμε μαζί. Λέγαμε, και τι δεν λέγαμε. Μαγικές στιγμές και πόσα άλλα να θυμηθώ. Και είναι σαν χθες. Πώς μπορώ, λοιπόν, να μην σε νιώθω δίπλα μου. Ο αδελφός σου, Τόλης Βοσκόπουλος”, έγραφε στο γράμμα του ο μεγάλος ερμηνευτής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα