Τον Σεπτέμβριο ο τελευταίος κύκλος της σειράς του Μπουρντέν

Ο Άντονι Μπουρντέν στην τελετή απονομής των βραβείων Έμμυ το 2015
Ο Άντονι Μπουρντέν στην τελετή απονομής των βραβείων Έμμυ το 2015 CHRIS PIZZELLO/INVISION/AP

Το CNN θα προβάλει τον τελευταίο κύκλο της σειράς "Parts Unknown" του Άντονι Μπουρντέν το φθινόπωρο.

Την προβολή το ερχόμενο φθινόπωρο των τελευταίων επεισοδίων της τηλεοπτικής σειράς "Parts Unknown", τα οποία ο Αμερικανός σεφ, συγγραφέας και παρουσιαστής Άντονι Μπουρντέν γύρισε προτού πεθάνει επιβεβαίωσε το CNN.

Θα είναι ο τελευταίος κύκλος της δημοφιλούς σειράς και θα αποτελείται από επτά επεισόδια με γαστρονομικά ταξίδια, στα πέντε από τα οποία διατηρείται ακέραιο το στυλ της εκπομπής.

Από τα επτά επεισόδια, μόνο ένα, το ταξίδι στην Κένυα με τον κωμικό W. Kamau Bell, είχε γυριστεί ολόκληρο προτού βάλει τέλος στη ζωή του ο Άντονι Μπουρντέν και έτσι θα είναι το τελευταίο που περιλαμβάνει την αφήγηση του.

Τα υπόλοιπα επεισόδια αφορούν ταξίδια στην Κάτω Ανατολική Πλευρά του Μανχάταν (Lower East Side), στο Εθνικό Πάρκο Big Bend στο Τέξας, στην περιοχή Αστούριες της Ισπανίας και στην Ινδονησία.

Αντί για αφήγηση, οι σκηνοθέτες των επεισοδίων θα χρησιμοποιήσουν ό,τι καταγράφηκε ηχητικά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, μαζί με συμπληρωματικές συνεντεύξεις που αφορούν τα θέματα των επεισοδίων, ώστε να καλύψουν τα κενά.

Η εκτελεστική αντιπρόεδρος του CNN Έντελις ήταν η πρώτη που ανακοίνωσε την προβολή των επεισοδίων. "Θα έχουν την πλήρη παρουσία του Τόνι γιατί θα τον βλέπετε, θα τον ακούτε, θα τον παρακολουθείτε. Η αφήγηση θα λείπει, αλλά θα αντικατασταθεί από τις φωνές ανθρώπων που συμμετέχουν στα επεισόδια" είπε.

Στα δύο τελευταία επεισόδια του κύκλου θα μιλούν και οι συντελεστές και οι τεχνικοί της εκπομπής και θα συμπεριληφθούν σκηνές από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του "Parts Unknown".

Ο Άντονι Μπουρντέν αυτοκτόνησε στις 8 Ιουνίου σε ηλικία 61 ετών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μπουρντέν: Δεν ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών όταν αυτοκτόνησε

Άντονι Μπουρντέν: Όταν προβληματιζόταν για τη ζωή, τα ταξίδια και την εργασία

Άντονι Μπουρντέν: O ταξιδιώτης και καλοφαγάς του CNN που λάτρεψε την Ελλάδα

SHARE: