Τραϊάνα Ανανία: Ξεμπροστιάζω καλημεράκηδες. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με έκανε μπλοκ

Τραϊάνα Ανανία: Ξεμπροστιάζω καλημεράκηδες. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος με έκανε μπλοκ

"Καταλαβαίνω τον σεξισμό από το πώς κοιτάζουν στις φωτο που μου στέλνουν, έχω την έκτη αίσθηση", είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε στο Τhe 2Νight Show για τη σχέση της αλλά και για τους λόγους που έκανε ανάρτηση τη συνομιλία της με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο. Είπε συγκεκριμένα ότι υπήρχε συνέχεια στα μηνύματα την οποία δεν την έβγαλε προς τα έξω. Εξήγησε επίσης όλη την ιστορία με τα περιβόητα μηνύματα στο Instagram.

“Δεν θέλω καλημεράκηδες με το κινητό στο χέρι. Δεν θέλω αυτή την επικοινωνία, θέλω να την ξεμπροστιάσω. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μου μίλησε όπως μίλησε, με ειρωνεύτηκε και με έκανε μπλοκ”, είπε μεταξύ άλλων. Παραδέχθηκε δε, πως μετά το Nomads ήταν “χάλια ψυχολογικά”.

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε ακόμη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στα 14 της και δήλωσε ότι αντέδρασε πολύ λάθος διότι δεν μίλησε. Αναφέρθηκε επίσης και στους γονείς της με τους οποίους δεν έχει την τέλεια σχέση επικοινωνίας αλλά το προσπαθούν.

Τι έχουν ετοιμάσει οι «Μύγες» στην Τραϊάνα Ανανία; Και πώς θα αντιδράσει η ίδια; Σε ερώτηση για το πώς αντιδρά στα σχόλια που της στέλνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απάντησε πως “τσεκάρει” τα προφίλ των χρηστών. “Αν κοιτάζεις εσύ κάπως περίεργα, σε κάνω εικόνα, και καταλαβαίνω πώς μου το στέλνεις αυτό που λες εκείνη την ώρα, τι κάνεις. Όλοι παρεξηγούμαστε μέσα από τα μηνύματα, αλλά αν συνοδεύονται και από μια φωτογραφία, ε έχεις μια αίσθηση. Και την έχω την έκτη αίσθηση”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα