Τροχός της Τύχης: Κέρδισε το αυτοκίνητο στο τελευταίο δευτερόλεπτο

Διαβάζεται σε 2'
Τροχός της Τύχης
Τροχός της Τύχης starchanneltv

Ο “Τροχός της Τύχης”, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης, χάρισε το τρίτο αυτοκίνητο για φέτος.

Την Τρίτη 14 Μαΐου, ο Πέτρος Πολυχρονίδης και η Νατάσα Κουβελά, πανηγύρισαν μαζί με την τυχερή παίκτρια, Κατερίνα, η οποία κέρδισε ένα Jeep Renagade e-Hybrid, από την εταιρία AVIS, το τρίτο αυτοκίνητο που χάρισε ο “Τροχός της Τύχης” για αυτή την τηλεοπτική σεζόν!

Η Κατερίνα, που έχει ως χόμπι την ενόργανη και ακροβατική γυμναστική, έπαιξε για πρώτη φορά στον δεύτερο γύρο του παιχνιδιού και έλυσε τον γρίφο, χωρίς να δώσει ευκαιρία στους συμπαίκτες της, Δημήτρη και Γιώτα, να παίξουν και να δοκιμάσουν την τύχη τους. Στο τέλος του γύρου, ο τροχός έπεσε στη φέτα «x2», διπλασιάζοντας έτσι το ποσό της, γεγονός που τη φέρνει στην πρώτη θέση, όπου και παρέμεινε αμετακίνητη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Παίζοντας σωστά και μεθοδικά στον τρίτο γύρο, η Κατερίνα πήρε το πρώτο της 500ευρω και ολοκλήρωσε τη δεύτερη φάση του παιχνιδιού έχοντας συγκεντρώσει σχεδόν 2.600€!

Στην τρίτη φάση του παιχνιδιού, όμως, οι συμπαίκτες της αρχίζουν να την ανταγωνίζονται. Παρά τον γρίφο που λύνει ο Δημήτρης, δεν καταφέρνει να φτάσει το υψηλό ποσό της Κατερίνας. Στη συνέχεια, η Γιώτα προσπαθεί και αυτή να πάρει προβάδισμα, όμως, λόγω λανθασμένων χειρισμών, δεν καταφέρνει να λύσει τον γρίφο.

Ο Γύρος bonus είναι αυτός που καθορίζει τα πάντα και φέρνει την Κατερίνα στον τελικό με το πόσο των 3.040€!

Η κατηγορία του τελικού γρίφου είναι «στην πολιτική», με την Κατερίνα να λύνει τον γρίφο, κυριολεκτικά, στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Δείτε τη στιγμή της νίκης στον Τροχό της Τύχης:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα