“Βόμβα” από την Ανέτ Αρτάνι: “Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision στην Αθήνα”

“Βόμβα” από την Ανέτ Αρτάνι: “Η Άννα Βίσση δεν με ήθελε στον τελικό της Eurovision στην Αθήνα”
Η Ανέτ Αρτάνι στη σκηνή της Eurovision το 2006 YouTube/Eurovision Song Contest

Με αφορμή τον αποκλεισμό της Κύπρου από τον τελικό της φετινής Eurovision η Ανέτ Αρτάνι θυμήθηκε τη δική της συμμετοχή στον διαγωνισμό τραγουδιού το 2006 που είχε την ίδια τύχη και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η Άννα Βίσση.

Σε ρυθμούς Eurovision βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ευρώπη και η Ανέτ Αρτάνι, η τραγουδίστρια την οποία γνωρίσαμε πριν χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο μουσικό reality, “Fame Story”, εμφανίστηκε ιδιαίτερως αποκαλυπτική αναπολώντας τη δική της συμμετοχή στον διαγωνισμό εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή “Open Weekend” και με αφορμή τον αποκλεισμό της Κύπρου και της Ανδρομάχης από τον τελικό του 66ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, θυμήθηκε όταν εκείνη με το τραγούδι “Why Angels Cry” είχε αποκλειστεί στον ημιτελικό της Eurovision το 2006 που είχε διεξαχθεί στην Αθήνα αλλά και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η Άννα Βίσση.

Ανέτ Αρτάνι – Why Angels Cry

“Εγώ ήξερα μέσω φίλου μου, και δεν έπρεπε να το ξέρω, από το πάρτι της Eurovision ότι δεν θα περάσω. Με εμπιστεύθηκε και μου είπε διάφορα πράγματα που δεν μπορώ να πω. Βέβαια, τότε είχα πάθει εγκεφαλικό, αλλά πήγα και τραγούδησα με την ευθύνη της Κύπρου και μία ευχή μήπως κάνει λάθος. Και ήξερα ότι δεν ήθελε η Ελλάδα να περάσω και αυτό δεν το θεωρώ κουφό, γιατί δεν με έπαιζαν στα ελληνικά ραδιόφωνα”, ανέφερε αρχικά η ίδια, τονίζοντας πως “το ήξερα ότι δεν θα περάσω, αλλά ήθελα να μην το πιστέψω“.

Πώς σχετίζεται όμως με όλα αυτά η Άννα Βίσση που το 2006 εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision;

Όπως εξήγησε η Ανέτ Αρτάνι, “χωρίς να προσβάλλω κανέναν, ήμουν φαν της Άννας Βίσση από 8 χρονών, τη λάτρευα. Αλλά από ό,τι μου είχαν πει οι φίλοι μου, δεν ήθελε -επειδή είναι κι εκείνη από την Κύπρο- να πάει εναντίον της Κύπρου, δηλαδή να είμαστε και οι δύο στον τελικό, άρα έπρεπε να βγάλουν εμένα! Κι αυτό το ήξερα από πριν. Ίσως τώρα να με μισήσει και η Άννα Βίσση, αλλά έτσι είναι η ζωή. Στην Αμερική είμαι, τι να μου κάνει. Τότε, το 2006, όταν γινόταν η επιλογή τραγουδιού της Ελλάδας, ζητούσαν να στείλεις sms και να επιλέξεις το τραγούδι. Αυτά είναι μπούρδες! Δεν επιλέχθηκε το τραγούδι του κοινού. Αυτό που ήθελε βασικά βγήκε”.

Με φανερή πικρία η Ανέτ Αρτάνι ανέφερε πως το πρόβλημα ήταν το ότι δύο μπαλάντες από Ελλάδα και Κύπρο θα “μάχονταν” στον τελικό της Eurovision και πως “αυτό είναι τρελό γιατί οι μπαλάντες είναι το δυνατό μου σημείο και δεν μπορώ να τη συναγωνιστώ. Το θεωρώ κουφό να πιστεύει ότι δεν ήθελε να πάμε η μία απέναντι στην άλλη, γιατί όσο καλή και να είμαι, δεν έχει καμία σημασία.. αν κέρδιζα θα χαλούσε αυτό την καριέρα της;“.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα