X-Factor: Αποθεώθηκε ξανά ο Άγγελος Αρχανιωτάκης – “Είσαι ό,τι καλύτερο έχουμε εδώ”

X-Factor: Αποθεώθηκε ξανά ο Άγγελος Αρχανιωτάκης – “Είσαι ό,τι καλύτερο έχουμε εδώ”
Άγγελος Αρχανιωτάκης glomex

Σε αδιαφιλονίκητο φαβορί εξελίσσεται ο Άγγελος Αρχανιωτάκης, καθώς η εμμφάνισή του στο χθεσινοβραδινό live του X-Factor κατάφερε να μαγέψει κοινό και κριτές. Τα αποθεωτικά σχόλια του Χρήστου Ρόκκου.

Ένα κύμα αποθεωτικών σχολίων περίμενε τον Άγγελο Αρχανιωτάκη στο χθεσινοβραδινό live του X-Factor καθώς ο νεαρός τραγουδιστής με την εμφάνισή του απέδειξε για ακόμη μια φορά πως δεν θεωρείται τυχαία το μεγάλο φαβορί για τη νίκη του talent show.

Την αρχή έκανε ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος εντυπωσιασμένος από την ερμηνεία και τη σκηνική παρουσία του διαγωνιζόμενου τον αποκάλεσε “σταρούμπα” και σχολίασε πως “είσαι ό, τι καλύτερο έχουμε εδώ μακράν“, με το κοινό να ξεσπά σε χειροκροτήματα.

Και πρόσθεσε: “Δεν με νοιάζει αν κάνω κακό στην ομάδα μου ή σε άλλες ομάδες. Το μόνο κακό που έχουμε είναι ότι είσαι στην Ελλάδα και έρχεσαι να διαγωνιστείς απέναντι σε ελληνικά τραγούδια. Αυτό είναι το μόνο πρόβλημα που έχεις. Είσαι πολύ αλλού. Χαίρομαι πολύ που είμαι σε αυτό το X-Factor που είσαι και εσύ και ελπίζω κάποιοι να ενεργοποιηθούν, γιατί αν δεν πας εσύ στην επόμενη Eurovision θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας”.

Εντυπωσίασε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης με το “Time is Running Out”

Για το live της Κυριακής ο Άγγελος Αρχανιωτάκης τραγούδησε το “Time is Running Out” των Muse σε μία δική του εκδοχή μαγεύοντας τους πάντες.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα