X-Factor: Η ερμηνεία του βαφτισιμιού του Μαχαιρίτσα – Δεν έπεισε τους κριτές

X-Factor: Η ερμηνεία του βαφτισιμιού του Μαχαιρίτσα – Δεν έπεισε τους κριτές
Τζόνι Βασαλάκης Glomex

Ο Τζονι επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι "Bailamos" του Enrique Iglesias, ενώ τραγούδησε ακαπέλα και το "Μου λες τα μάτια σου" του νονού του. Ωστόσο, οι κριτές δεν τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

Πρεμιέρα έκανε απόψε στο Open Tv το αγαπημένο μουσικό talent show που επέστρεψε δυναμικά για μια ακόμη σεζόν στις οθόνες μας.

Οι κριτές του X-Factor, δηλαδή ο Χρήστος Μάστορας, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και ο Γιώργος Θεοφάνους, έκατσαν στις καρέκλες τους και υποδέχτηκαν έναν – έναν τους υποψηφίους, που ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν από ένα τραγούδι της αρεσκείας τους.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους ήταν και ο Τζόνι Βασαλάκης, ο γιος του Δημήτρη Βασαλάκη που έπαιζε ηλεκτρικό μπάσο στο θρυλικό συγκρότημα “Τερμίτες” και βαφτισιμιός του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, του, επίσης, “Τερμίτη”, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας και κηδεύτηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο Κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο Τζόνι δήλωσε πως ακούει έντεχνη και ροκ μουσική, αλλά ότι η ποπ μουσική είναι εκείνη που του ταιριάζει περισσότερο και γι’ αυτό επέλεξε να ερμηνεύσει το τραγούδι “Bailamos” του Enrique Iglesias. Είχε μια αξιοπρεπή εμφάνιση, ωστόσο, οι κριτές δεν βρήκαν κάτι ξεχωριστό και πολύ ιδιαίτερο στη φωνή του.

Ο διαγωνιζόμενος τραγούδησε και ακαπέλα το “Μου λες τα μάτια σου” του νονού του, αλλά οι κριτές θεώρησαν προτιμότερο να δουλέψει τη φωνή του και να ξαναπροσπαθήσει και δεν τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα