X-Factor: Ένταση μεταξύ Ρίζου-Ψινάκη – “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα με κιτρινίλα”

X-Factor: Ένταση μεταξύ Ρίζου-Ψινάκη – “Δε θα κάνετε μαζί μου νούμερα με κιτρινίλα”
Ο Ηλίας Ψινάκης στο πλατό του «X Factor» mega tv

Ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα στη Μαρίζα Ρίζου και τον Ηλία Ψινάκη στο πρώτο live του X-Factor. Αμηχανία από τους κριτές.

Ο Ηλίας Ψινάκης εισέβαλε στο πλατό του «X Factor», το βράδυ της Κυριακής και με την αστείρευτη ενέργεια και το αντισυμβατικό του χιούμορ έφερε τα “πάνω-κάτω”.

Στο 1ο live του μουσικού talent show του MEGA, το οποίο μεταδόθηκε ζωντανά την Κυριακή 22 Μαΐου στις 21:00, ο Ηλίας Ψινάκης σε έναν ρόλο-έκπληξη, έφερε πανικό στο πλατό, με τις δολοφονικές ατάκες να πέφτουν “βροχή”…

Ιδιαίτερη ηλεκτρισμένη ήταν η ατμόσφαιρα ανάμεσα στη Μαρίζα Ρίζου και τον Ηλία Ψινάκη καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου live. Η γνωστή τραγουδίστρια και κριτής και ο μάνατζερ ήρθαν, μάλιστα, σε μεγάλη ένταση κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή όταν, μετά την εμφάνιση του γκρουπ “Case Zero”, ο Ηλίας Ψινάκης είπε στην coach: “Στην Ελλάδα γιατί τους βάζετε να πουν αγγλικά; Είναι μια χαρά το γκρουπάκι!” με τη Μαρίζα Ρίζου να απαντά: “Αυτή είναι και η δική μου απορία και για όλα τα talent show”. Τότε ο Ηλίας Ψινάκης απάντησε: “Ααα συμφωνείτε! Γιατί θα σας άρπαζα από το λαιμό”.

Η Μαρίζα Ρίζου, στη συνέχεια, είπε: “Επειδή είναι διάλειμμα δεν θα κάνετε μαζί μου νούμερα με κιτρινίλα. Θα είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι” , με τον Ηλία Ψινάκη να απαντά: “Θα κάνω νούμερα όταν θέλω εγώ κυρία Ρίζου. Και μην είστε ξινέγκλω! Σας παρακαλώ!”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version