Χαμός στο “Bachelor”: Άγριος καβγάς Μαρίνας και Αντζελίνας – Πιάστηκαν στα χέρια

Χαμός στο “Bachelor”: Άγριος καβγάς Μαρίνας και Αντζελίνας – Πιάστηκαν στα χέρια
Μαρίνα και Αντζελίνα στο Bachelor Youtube / @Alpha tv

Πιάστηκαν στα χέρια η Αντζελίνα και η Μαρίνα στο "Bachelor" της Πέμπτης (29/10). Τσακώθηκαν τρεις φορές μέσα σε μία μέρα, ανεβάζοντας στα ύψη την ένταση στο σπίτι.

Έναν καβγά δίχως προηγούμενο είχαν τα κορίτσια του “Bachelor” στο επεισόδιο της Πέμπτης (29/10). Συγκεκριμένα, ο τσακωμός έγινε ανάμεσα στη Μαρίνα και την Αντεζλίνα, οι οποίες μάλιστα πιάστηκαν στα χέρια.

Όλα ξεκίνησαν όταν τελείωσε το αγώνισμα των κοριτσιών και η Αντζελίνα φώναζε στη Μαρίνα να κλάψει, επειδή δεν την διάλεξε ο Παναγιώτης για ατομικό ραντεβού και επέλεξε τη Νικόλ.

Η Μαρίνα που ήταν φορτισμένη συναισθηματικά, ξέσπασε κατά της Αντζελίνας που την προκαλούσε με ειρωνικό ύφος και της απάντησε με άσχημο τρόπο, λέγοντάς της, παράλληλα, πως τουλάχιστον η ίδια σπουδάζει.

Όταν η Μαρίνα έφυγε τρέχοντας και κλείστηκε σε ένα δωμάτιο για να ηρεμήσει, η Αντζελίνα την κυνήγησε και προσπαθούσε με το ζόρι να ανοίξει την πόρτα για να συνεχίσει τον καβγά με τη Μαρίνα.

Σε εκείνο το σημείο ήταν που οι δύο παίκτριες του ριάλιτι του Alpha έσπρωξαν η μία την άλλη.

Αργότερα, ο καβγάς συνεχίστηκε όταν όλα τα κορίτσια ήταν μαζεμένα στον κήπο και, εκεί, ξέσπασε άλλη μία διαμάχη ανάμεσα στα δύο κορίτσια με την Αντζελίνα να είναι έτοιμη να λούσει με το ποτό της τη Μαρίνα.

Το κλίμα είναι ιδιαιτέρως φορτισμένο στη βίλα των κοριτσιών, ενώ η ατμόσφαιρα θα “ηλεκτριστεί” ακόμη περισσότερο το βράδυ της Παρασκευής όπου θα υπάρξει αποχώρηση στην “Τελετή των Ρόδων”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα