Ξανθόπουλος για “Άγιο Παΐσιο”: Η σκηνή που με συγκίνησε είναι όταν ο Θεός αποκαλύπτεται στον Παΐσιο

Ξανθόπουλος για “Άγιο Παΐσιο”: Η σκηνή που με συγκίνησε είναι όταν ο Θεός αποκαλύπτεται στον Παΐσιο
mega

Για τη νέα σειρά "Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό" μίλησε ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς Δημήτρης Ξανθόπουλος. Τι αναφέρει για τις στιγμές που τον συγκίνησαν.

Για τη νέα ιστορική – βιογραφική σειρά, «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που κάνει πρεμιέρα αύριο, Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:30 στο MEGA μίλησε ο ηθοποιός Δημήτρης Ξανθόπουλος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος υποδύεται τον Πρόδρομο Εζνεπίδη, τον πατέρα του Αγίου Παϊσίου.

«Η σειρά περιγράφει τη ζωή του Αγίου Παϊσίου, την ιστορία της οικογένειάς του και τι τον οδήγησε στην αγιοσύνη. Ο πατέρας του Αγίου Παϊσίου είναι αυτός που αναλαμβάνει να φέρει τους υπόλοιπους Φαρασιώτες στην Ελλάδα. Η σκηνή που με συγκίνησε είναι όταν ο Θεός αποκαλύπτεται στον Παΐσιο», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ο Παΐσιος Έξαρχος υποδύεται τον Παΐσιο σε μικρή ηλικία. Δε νομίζω να γίνει ηθοποιός. Ο Άγιος Παΐσιος ήταν λαϊκός άνθρωπος. Μιλούσε στις ψυχές των ανθρώπων», πρόσθεσε.

«Την περίοδο της καραντίνας παράτησα τα social media, γιατί βαρέθηκα. Δεν ήθελα να μεταφέρω τα όσα συνέβαιναν στο θέατρο και μέσα στο σπίτι μου. Έχω δύο παιδιά. Προσπαθώ να είμαι σε επαφή με ανθρώπους που μου κάνουν καλό», αναφέρει σε άλλο σημείο ο Δημήτρης Ξανθόπουλος.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα