Η Ξανθούλα Τζερεφού μιλά για την Ερμίδου, τις επιθέσεις που δέχτηκε και την αποχώρησή της

Η Ξανθούλα Τζερεφού μιλά για την Ερμίδου, τις επιθέσεις που δέχτηκε και την αποχώρησή της
Η Ξανθούλα Τζερεφού στη "Φωλιά των Κούκου". Η Ξανθούλα Τζερεφού στη "Φωλιά των Κούκου".

Για τους καβγάδες με τα κορίτσια, τα σχόλια για τα κιλά της και όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι του GNTM, μίλησε η Ξανθούλα Τζερεφού στη "Φωλιά των Κούκου".

Όπως όλα τα κορίτσια που αποχωρούν από το σπίτι του GNTM, έτσι και η Ξανθούλα Τζερεφού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κούκου». Μετά την οικειοθελή αποχώρησή της, η Ξανθούλα μίλησε για την εμπειρία της και όλα τα περιστατικά που συνέβησαν στο ριάλιτι μόδας.

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που της έκαναν ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου, ήταν, φυσικά, για την ένταση που υπήρξε με την Ειρήνη Ερμίδου. Η Ξανθούλα δήλωσε πως, πέρα από τα άσχημα σχόλια της Ειρήνης, ενοχλήθηκε με τον τρόπο που επέλεξε να λύσουν τις διαφορές της, δηλαδή μπροστά από τις κάμερες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Το Next Top Model ήταν μια μικρή κοινωνία και δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους, οπότε δεν ταιριάξαμε με την Ειρήνη. Έκανε κάποια σχόλια και πίσω από τις κάμερες και μετά ήρθε και μπροστά. Δεν ήθελα να δώσω συνέχεια. Θεωρώ ότι ήρθε σε λάθος στιγμή, καλύτερα να το λύναμε μόνες μας παρά με μια κάμερα δίπλα. Δεν ένιωθα ότι ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη. Ήρθε απλά και μου είπε σε θεωρώ κομπλεξική, είναι αυτό το χιούμορ μου, δέξου το. Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να έχουμε απλά τυπικές σχέσεις. Εκείνη την ημέρα μετά τον καυγά ήρθε η Εβελίνα από μόνη της, που δεν είχαμε πολλές σχέσεις και μου είπε ότι δεν έπρεπε η Ειρήνη να σου φερθεί έτσι και της είπα ότι από τη στιγμή που δεν ταιριάζουμε, ας έχουμε τις τυπικές σχέσεις και αυτή το άλλαξε και είπε ότι δεν θέλει να έχουμε ούτε τις τυπικές σχέσεις”.

Η Ξανθούλα δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα σχόλια που δεχόταν από τα κορίτσια του σπιτιού σχετικά με το βάρος της, όπως, επίσης, και για το γεγονός πως οι συμπαίκτριές της την θεωρούσαν ευνοημένη από τους κριτές, επειδή ήταν το μοναδικό plus size μοντέλο του παιχνιδιού. Αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δεχόταν, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ήθελα να φύγω γιατί ένιωθα ότι μου γινόταν μια επίθεση η οποία κατά τη γνώμη μου ήταν οργανωμένη. Θεωρώ ότι ήταν σκόπιμη. Γενικά οι επθέσεις που δεχόμουν από τα κορίτσια, από την Εύη, τη Μικαέλα, την Ειρήνη τώρα τελευταία. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ αυτό σε έναν άνθρωπο. Προσπαθώ να δείχνω την αξία μου σε κάθε ευκαιρία.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα