GNTM: Ποια επέστρεψε κι έβγαλε την καλύτερη φωτογραφία – Η αποχώρηση της Ξανθούλας

GNTM: Ποια επέστρεψε κι έβγαλε την καλύτερη φωτογραφία – Η αποχώρηση της Ξανθούλας

Ποιες τρεις παίκτριες επέστρεψαν στο σπίτι του Next Top Model. Το "ξεκαθάρισμα" στο πράσινο δωμάτιο και το πρόβλημα υγείας που ανάγκασε την Ξανθούλα να φύγει.

Επεισόδιο ανατροπών ήταν το χθεσινό του ριάλιτι μόδας “Greece’s Next Top Model”: Οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να δώσουν την ευκαιρία στις κοπέλες που έχουν ήδη αποχωρήσει από το σπίτι να μπουν ξανά και να διεκδικήσουν τη νίκη. Οι περισσότερες έδωσαν τη θετική ψήφο τους με αντικειμενικά κριτήρια, άλλες – όπως οι Εύη και Μικαέλα – παραδέχτηκαν on camera πως σκέφτηκαν στρατηγικά.

Τελικώς τα τρία κορίτσια που επέστρεψαν στο σπίτι μετά την καταμέτρηση των ψήφων ήταν η Έλντα Λάσκα, η Άννα Τσακουρίδου και η Αγάπη Olagbegi.

Το δεύτερο “ποδαρικό” που έκαναν στο σπίτι ωστόσο δεν ήταν ευοίωνο καθώς, με το που μπήκαν, ξεκίνησε στο πράσινο δωμάτιο μια συζήτηση των κοριτσιών για τις παρεξηγήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες. Στο επίκεντρο βρέθηκε η Ξανθούλα – με αφορμή τον τρικούβερτο καβγά που είχε με την Ερμίδου – την οποία κατηγόρησαν η Εβελίνα και η Μικαέλα ότι είναι λίγο πολύ ανακατωσούρα… Η κοκκινομάλλα παίκτρια λίγο αργότερα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία λόγω διαβήτη και χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Από εκεί ανακοινώθηκε ότι η κατάσταση της υγείας της είναι πιο σοβαρή από ότι αναμενόταν και η Βίκυ Καγιά από το στούντιο ανακοίνωσε επίσημα ότι η Ξανθούλα δε θα συνεχίσει στο παιχνίδι.

Στη δοκιμασία της εβδομάδας τα κορίτσια κλήθηκαν να υποδυθούν τις… κούκλες: O φωτογράφος τις τοποθέτησε σε ένα σκηνικό που θύμιζε το κουτί από τις κούκλες Barbie και τούς ζήτησε να βγουν σαν άψυχα παιχνίδια. Η δοκιμασία προβλημάτισε κάποια από τα κορίτσια που δεν ήξεραν πώς να στηθούν σαν άψυχα αντικείμενα αλλά και με αίσθηση της μόδας.. Τελικώς την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας κέρδισε η άρτια αφιχθείσα Έλντα Λάσκα, η οποία υποδύθηκε άρτια την καουμπόισα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στις καλύτερες φωτογραφίες ήταν και αυτή της Άννας Τσακουρίδου.  Από τις χειρότερες φωτογραφίες είχαν η Μικαέλα και η Αγάπη, με τη δεύτερη να αποχωρεί σχεδόν λίγες ώρες αφότου μπήκε…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα