Χρανιώτης για Survivor: “Δεν το βλέπω, με προσβάλλει αισθητικά”

Χρανιώτης για Survivor: “Δεν το βλέπω, με προσβάλλει αισθητικά”

"Φεστιβάλ κουτσομπολιού" χαρακτήρισε το φετινό ριάλιτι επιβίωσης ο ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Χρανιώτης.

Με ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια τοποθετήθηκε για το Survivor 4 ο Γιώργος Χρανιώτης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Τηλέραμα.

Ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του 2017 το χαρακτήρισε “φεστιβάλ κουτσομπολιού”, ξεκαθαρίζοντας πως δεν το παρακολουθεί γιατί “με προσβάλλει αισθητικά”.

Όχι, δεν παρακολουθώ Survivor γιατί με προσβάλλει αισθητικά και μου φαίνεται επικίνδυνο να υπάρχουν τέτοια πρότυπα. Όταν μπήκα εγώ στο δικό μας Survivor, μπήκα σε ένα παιχνίδι με αγωνίσματα, δοκιμασίες επιβίωσης και διαχείρισης της τρέλας που προκαλεί η πείνα και όχι σε ένα φεστιβάλ κουτσομπολιού, όπως αυτό τώρα. Είμαι πολύ ευγνώμων που για 4 μήνες και 10 ημέρες κλείστηκα σε μια “κάψουλα” χωρίς κινητά, χρήματα, φαγητό. Βγήκα πολύ δυνατότερος. Εκεί κατάλαβα ποιοι είναι οι φίλοι μου στη ζωή, εκεί αποφάσισα ότι θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδί, εκεί ανέπτυξα σχέσεις με κάποιους ανθρώπους. Ο Ντάνος, π.χ., είναι συγγενής μου πλέον, τον αγαπώ για την ψυχή, για την ευθύτητα και για τις αρχές του”.

Εν συνεχεία, ο Γιώργος Χρανιώτης είπε: “Εκεί επίσης αποφάσισα πως ήθελα να κάνω ένα ταξίδι με τον μακαρίτη πια πατέρα μου, γιατί δεν ήξερα πόσο θα τον είχα… Και όλα αυτά έγιναν. Και ο μπαμπάς μου έφυγε στην ώρα του και είμαι σίγουρος πως τώρα περνάει πολύ καλύτερα εκεί που είναι. Επιλέγω να γιορτάζω για τη ζωή που έζησε και όχι να θρηνώ γιατί μου λείπει”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα