YFSF: Αποκαλύφθηκε η σκοτεινή ιστορία της Geri Halliwell στην Πάτρα

YFSF: Αποκαλύφθηκε η σκοτεινή ιστορία της Geri Halliwell στην Πάτρα

Ο κριτής του show μεταμορφώσεων στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως το πρώην μέλος των Spice Girls, βρέθηκε στην Ελλάδα και υποχρεώθηκε από ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου να κάνει "κονσομασιόν"

Ο Δημήτρης Μακαλιάς φόρεσε την άνετη φουστίτσα του, έβαλε την ξανθιά περούκα και χόρεψε σαν άλλη Geri Halliwell στη διασκευή (τη μόνη ίσως που έγινε επιτυχία;) του “It’s Raining Men” χαρίζοντας χαμόγελα ικανοποίησης στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Ωστόσο, ήταν η ιστορία του Φώτη Σεργουλόπουλου που έκανε τη διαφορά και προκάλεσε πανικό ευθυμίας στο πλατό.

Ο παρουσιαστής, που πρέπει να σημειώσουμε πως είναι πάντα διαβασμένος για τους καλλιτέχνες και τα τραγούδια που καλούνται να υποδυθούν οι παίκτες του YFSF, ξεκίνησε να εξιστορεί την τραυματική εμπειρία της πρώην Spice Girl στην Πάτρα. Στα πρώτα βήματα της καριέρας της βρέθηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα και τραγουδούσε και χόρευε σε νυχτερινό μαγαζί. Όπως ανέφερε η ίδια χρόνια αργότερα, ο ιδιοκτήτης της ζήτησε να κάνει κονσομασιόν με τους πελάτες και όταν εκείνη αρνήθηκε της κράτησε το διαβατήριο για να την αναγκάσει να παραμείνει στο μαγαζί. “Μέσα στον πανικό, που της πήραν το διαβατήριο, κάποιος της δείχνει και τα γεννητικά του όργανα. Κι αυτή έπαθε τρέλα και είπε ‘δεν ξανάρχομαι στην Ελλάδα'” σχολίασε ο κ. Σεργουλόπουλος.

Τα σχόλια έπεσαν όπως είναι φυσικό σωρός, με τη Μαρία Μπεκατώρου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της, όταν ο Σταμάτης Φασουλής σχολίασε πως προφανώς της έδειξαν “λάθος όργανα” και έβγαλε αυτό το συμπέρασμα. 

Δείτε την εμφάνιση και τα σχόλια κριτών και παρουσιάστριας:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα