YFSF: Ο Θανάσης Αλευράς έκανε την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision και το κοινό ήθελε κι άλλο

YFSF: Ο Θανάσης Αλευράς έκανε την Ελένη Φουρέιρα στην Eurovision και το κοινό ήθελε κι άλλο
caption / ANT1

Ο Θανάσης Αλευράς έκανε την Ελένη Φουρέιρα, φορώντας το χαρακτηριστικό ολόσωμο ημιδιάφανο κορμάκι με τα αστέρια που είχε βάλει η δημοφιλής τραγουδίστρια στην Eurovision το 2019, όταν τραγούδησε το "Dancing Lasha Tumbai".

Βραδιά Eurovision διοργάνωσε χθες, Κυριακή, το Your Face Sounds Familiar – All star με τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στην προσπάθειά τους να μιμηθούν μερικές από τις πιο αντιπροσωπευτικές εμφανίσεις στην ιστορία του δημοφιλούς διαγωνισμού τραγουδιού.

Μπορεί μετά την καθιερωμένη ψηφοφορία κριτών και παικτών την πρώτη θέση να κατέκτησε η Μπέτυ Μαγγίρα, η οποία ερμήνευσε την Τάμτα στη συμμετοχή της Κύπρου το 2019 με το τραγούδι “Replay”, το κοινό ωστόσο ξεχώρισε και έδωσε τη θετική ψήφο του στον Θανάση Αλευρά. Και αυτό γιατί ο ηθοποιός-χαμαιλέωντας κλήθηκε να υποδυθεί την… Ελένη Φουρέιρα, φορώντας το χαρακτηριστικό ολόσωμο ημιδιάφανο κορμάκι με τα αστέρια που είχε βάλει η δημοφιλής τραγουδίστρια στην Eurovision το 2019, όταν τραγούδησε το “Dancing Lasha Tumbai” της Verka Serduchka.

Απολαύστε τον:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα