YFSF: Εντυπωσίασε η Στικούδη σαν Σακίρα – Έβαλε “φωτιά” στη σκηνή

YFSF: Εντυπωσίασε η Στικούδη σαν Σακίρα – Έβαλε “φωτιά” στη σκηνή

Η πρεμιέρα της all star εκδοχής του "YFSF" περιελάμβανε την Κατερίνα Στικούδη ως Σακίρα σε μία καταπληκτική εμφάνιση. Αλλά και τον Κρατερό Κατσούλη ως Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Εντυπωσιακή ήταν η πρεμιέρα του νέου “Your Face Sounds Familiar” με την εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη να κλέβει εύκολα την παράσταση το βράδυ της Κυριακής (28/02) στον ΑΝΤ1.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέβηκε στην σκηνή και μεταμορφώθηκε με τη μέγιστη δυνατή πειστικότητα σε Σακίρα, χορεύοντας, τραγουδώντας και αλλάζοντας ακόμη και outfit πάνω στη σκηνή.

Η Στικούδη τραγούδησε το κομμάτι “Girl like me” και όπως ήταν αναμενόμενο εντυπωσίασε κοινό και κριτικούς.

“Μπράβο. Θέλω να πω ένα πάρα πολύ μεγάλο μπράβο. Νόμιζα ότι η Κατερίνα είναι μια τραγουδίστρια όπως όλες. Αλλά εδώ έχω δει απίστευτο ταλέντο σε αυτό το κορίτσι. Ήταν τέλειο”, είπε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Ρέππας.

Θυμίζουμε ότι η κριτική επιτροπή αποτελείται από τους Τάκη Ζαχαράτο, Κατερίνα Παπουτσάκη, Μιχάλη Ρέππα και Κωστή Μαραβέγια.

Από την πλευρά του ο Κρατερός Κατσούλης, που ξεχώρισε με τις μεταμφιέσεις του στον πρώτο κύκλο του “Your Face Sounds Familiar”, ανέβηκε στη σκηνή σαν… Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Ο Έλληνας ηθοποιός ερμήνευσε το κομμάτι “Πριν το τέλος” και κατάφερε να συγκινήσει την κριτική επιτροπή.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα