Your Face Sounds Familiar: Ο Ίαν Στρατής είναι ο μεγάλος νικητής

Your Face Sounds Familiar: Ο Ίαν Στρατής είναι ο μεγάλος νικητής

Το Your Face Sounds Familiar έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Κυριακής, με μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις, πολλές μεταμφιέσεις, μουσική, συγκίνηση και με νικητή τον Ίαν Στρατή

Το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, Your Face Sounds Familiar (YFSF), έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Κυριακής, μετά από μια άκρως επιτυχημένη σεζόν και έπειτα από πολλές μιμήσεις, πολύ γέλιο, αλλά και πολλές συγκινητικές στιγμές.

Η Κατερίνα Στικούδη, ο Ίαν Στρατής, η Μελίνα Μακρή και ο Αργύρης Αγγέλου ήταν οι τέσσερις που κατάφεραν να συγκεντρώσουν την πιο υψηλή βαθμολογία κατά τη διάρκεια του show και, έτσι, έφτασαν μέχρι τον τελικό της Κυριακής. Από αυτούς ένας κατέκτησε την πρώτη θέση.

Μεγάλος νικητής του φετινού YFSF είναι ο Ίαν Στρατής!

Στη δεύτερη θέση ήταν η Κατερίνα Στικούδη, στην τρίτη η Μελίνα Μακρή και στην τέταρτη ο Αργύρης Αγγέλου.

Οι τέσσερις φιναλίστ είχαν το δικαίωμα να επιλέξουν την τελευταία μίμηση που θα έκαναν στον τελικό, ώστε να τον έχουν δουλέψει όσο χρειάζονταν για να καταπλήξουν τα πλήθη, ενώ, αξίζει να σημειωθεί, πως το κοινό ήταν που ψήφισε τον καλύτερο της βραδιάς και που “έβγαλε” τον νικητή.

Η Κατερίνα Στικούδη επέλεξε να μιμηθεί τη Lady Gaga στο “Shallow” από την ταινία “A star is born”, ο Ίαν Στρατής τον Bruno Mars, ερμηνεύοντας το “I was your man”, η Μελίνα Μακρή μιμήθηκε την Whitney Houston τραγουδώντας το “I Have Nothing” και ο Αργύρης Αγγέλου ενσάρκωσε το “Τέρας” από το παραμύθι “Η πεντάμορφη και το τέρας” ερμηνεύοντας το τραγούδι “Evermore” του Dan Stevens.

Η οικοδέσποινα του παιχνιδιού, η παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου, άνοιξε τον φαντασμαγορικό τελικό στο υπερσύγχρονο πλατό του YFSF, τραγουδώντας το soundtrack του μιούζικαλ Mamma Mia, ενσαρκώνοντας την ηρωίδα Donna και κάνοντας μια εμφάνιση ως άλλη “Dancing Queen”, εκπλήσσοντας τους πάντες.

Στον τελικό ήταν και οι υπόλοιποι παίκτες του YFSF, οι οποίοι έκαναν guest εμφανίσεις σε ντουέτα, χαρίζοντας όμορφες στιγμές στους τηλεθεατές, ενώ δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, με τον Θέμη Αδαμαντίδη να βραβεύει τη Μελίνα Μακρή για την τρίτη θέση και τον Γιώργο Μαζωνάκη να τραγουδά τις επιτυχίες του επί σκηνής.

Η συγκίνηση των παικτών, των κριτών – του Αλέξη Γεωργούλη, του Γιώργου Μαζωνάκη, της Μιμής Ντενίση και του Δημήτρη Σταρόβα – αλλά και της παρουσιάστριας, ήταν πολύ μεγάλη καθόλη τη διάρκεια της βραδιάς, αφού όλες αυτές τις Κυριακές ήρθαν πολύ κοντά μεταξύ τους και μοιράστηκαν απίστευτες στιγμές στο πλατό του YFSF.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα