Ζαμπούνης: Συγκλονίζει για την απώλεια της κόρης του – “Όταν την έχασα έκανα χρήση ναρκωτικών”

Ζαμπούνης: Συγκλονίζει για την απώλεια της κόρης του – “Όταν την έχασα έκανα χρήση ναρκωτικών”
Χρήστος Ζαμπούνης glomex

Στις δύσκολες περιόδους της ζωής του και συγκεκριμένα στην απώλεια της κόρης του, τη χρήση ναρκωτικών μετά από αυτό αλλά και στον χαμό του ανιψιού του στο δυστύχημα των Τεμπών, αναφέρθηκε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Μία σκοτεινή πλευρά του, πολύ διαφορετική από τη λάμψη και τους κανόνες του Savoir Vivre, θέλησε να μοιραστεί με τους τηλεθεατές του “Στούντιο 4” ο Χρήστος Ζαμπούνης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απώλεια της κόρης του και τη χρήση ναρκωτικών ουσιών που έκανε μετά από το δυσάρεστο αυτό γεγονός.

Καλεσμένος στη μεσημεριανή εκπομπή της ΕΡΤ, ο δημοσιογράφος, συγγραφέας και εκδότης ξετύλιξε το κουβάρι της συγκλονιστικής αυτής ιστορίας και με αφορμή το βιβλίο του με τίτλο “Ιστορίες ενός παιδήλικα” εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να γράψει για όλα αυτά.

“Το βιβλίο που έγραψα ήταν η ψυχοθεραπεία που έκανα με ενδοσκόπηση. Κάθισα να γράψω τα απομνημονεύματά μου και θέλω να σας πω ότι μετάνιωσα που τα εξέδωσα. Γιατί αυτά ήταν για μένα και το έκανα για να θεραπεύσω όλη τη δυσκολία και την πίεση. Η μητέρα μου και όπως όλοι οι σοβαροί άνθρωποι, μου έλεγαν ‘τα εν οίκω μη εν δήμω‘. Για ποιο λόγο να γράψω ότι όταν έχασα την κόρη μου έκανα δύο χρόνια χρήση ναρκωτικών; Το έκανα συνειδητά, λέγοντας ότι έστω και ένας να διαβάσει ότι υπάρχει άνθρωπος που σταμάτησε την κοκαΐνη, γιατί δεν σταματάει αυτό, είναι τόσο γλυκό και ύπουλο ναρκωτικό… το ότι το σταμάτησα, μπορούν να σταματήσουν κι άλλοι”, δήλωσε ο Χρήστος Ζαμπούνης.

Στη συνέχεια σχολίασε πως το συγκεκριμένο κομμάτι, της εμπειρίας του δηλαδή με τα ναρκωτικά ήταν κάτι που το σκεφτόταν για χρόνια αν θα πρέπει να μπει στο βιβλίο του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως υπάρχουν άλλες τόσες σελίδες οι οποίες κρατούνται σε θυρίδες και είναι άγνωστο εάν και πότε θα δημοσιευτούν.

Ο ίδιος μάλιστα ανέφερε με αφορμή τα κακόβουλα σχόλια που δέχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση ενός τόσο προσωπικού ζητήματος που τον έκανε πιο “γήινο”, ότι δεν χτίζει καριέρα και εικόνα τονίζοντας ότι δεν είχε φιλοδοξία να κάνει κάτι, όπως για παράδειγμα να ασχοληθεί με την πολιτική.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Χρήστος Ζαμπούνης παραδέχθηκε πως ως εκδότης έπαθε μεγάλη ζημιά, ενώ με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που συντάραξε τη χώρα, αποκάλυψε πως στο μοιραίο τρένο επέβαινε ο 27χρονος ανιψιός του, ο οποίος ήταν ανάμεσα στα θύματα.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα