‘Το Σόι σου’ επιστρέφει για τρίτη σεζόν στον Alpha

default image

Μια από τις αγαπημένες κωμικές σειρές σε μια περίοδο φτωχή σε ελληνικές παραγωγές κάνε πρεμιέρα με τον τρίτο της κύκλο. Δείτε το τρέιλερ για τη νέα σεζόν (vid)

Δύο οικογένειες, πολλά παιδιά, ακόμη περισσότερα εγγόνια και ιστορίες καθημερινής τρέλας στην αγαπημένη πλέον στο τηλεοπτικό κοινό, κωμική σειρά “Το Σόι σου” που επιστρέφει στην τηλεόραση του Alpha. Ο Σάββας, η Λυδία και το… πλήρες σετ των τρομερών συγγενών τους επιστρέφουν δριμύτεροι. Οι Τριαντάφυλλοι και οι Χαμπέοι έρχονται, για 3η συνεχόμενη χρονιά, για να στρώσουν το οικογενειακό τους τραπέζι με χορταστικές μερίδες γέλιου, για να φάνε, για να «φαγωθούν», για να μαλώσουν, για να αγαπηθούν, μα πάνω απ’ όλα για να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους!

Η σειρά που σκηνοθετεί ο Ανδρέας Μορφονιός και υπογράφουν σεναριακά οι Νίκος Μήτσας, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής αποτελεί μαζί με τη Μουρμούρα τις “κλασικές” αξίες για το κανάλι της Κάτζας που επέλεξε να ανανεώσει το ραντεβού με τους λάτρεις της, κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21.00. Πρεμιέρα, την επόμενη Τετάρτη 5 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ για τη νέα σεζόν:

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Γιαννόπουλος, Βάσω Λασκαράκη, Μελέτης Ηλίας, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Σοφία Πανάγου, Σόλων Τσούνης, Γιάννης Δρακόπουλος, Βίβιαν Κοντομάρη, Ευθύμης Ζησάκης, Ιωάννα Ασημακοπούλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα