Το Star Trek επιστρέφει στη μικρή οθόνη το 2017

Το Star Trek επιστρέφει στη μικρή οθόνη το 2017

Οι φανατικοί θαυμαστές του Star Trek πετούν στον 7ο ουρανό, μετά τα τελευταία νέα ότι η πολυαγαπημένη σειρά επιστρέφει στην μικρή οθόνη τον Ιανουάριο του 2017

Το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει για τον Ιανουάριο του 2017 την επιστροφή του Star Trek, με τους φανατικούς θαυμαστές της σειράς να είναι ενθουσιασμένοι και να αδημονούν για τη συνέχεια.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των συντελεστών η σειρά θα είναι μια συνέχεια των περιπετειών και των κατορθωμάτων των κεντρικών χαρακτήρων, ωστόσο πολλά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της θα αλλάξουν.

Το Star Trek επιστρέφει στη μικρή οθόνη το 2017

Μάλιστα, ανακοινώθηκε ότι ο σκηνοθέτης της Star Trek, που κυκλοφόρησε το 2009, εργάζεται πάνω στο εγχείρημα του καναλιού CBS και βρίσκεται στο "κυνήγι" του σεναριογράφου που θα καταφέρει να αποδώσει όσο καλύτερα γίνεται το όραμά του για τη συνέχεια της σειράς.

Η ανακοίνωση γίνεται πάνω στην ώρα, καθώς φέτος την ερχόμενη χρονιά το Star Trek συμπληρώνει 50 χρόνια από την πρώτη προβολή της θρυλικής σειράς στην αμερικανική τηλεόραση.

Όπως γνωστοποιούν οι παραγωγοί το νέο Star Trek αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2017, ωστόσο δεν έχουν αποκαλύψει το παραμικρό για τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους "ιστορικούς" ρόλους της σειράς.

Παράλληλα, υπολογίζεται ότι η σειρά θα μεταδοθεί σε 190 χώρες.

(Πηγή: theverge)

SHARE:

24Media Network