Το UNO “έκαψε” έναν βασικό κανόνα και το παιχνίδι άλλαξε για πάντα

Το UNO “έκαψε” έναν βασικό κανόνα και το παιχνίδι άλλαξε για πάντα
Κάρτες UNO shutterstock

Οι δημιουργοί του δημοφιλούς παιχνιδιού με κάρτες UNO έριξαν φως στους κανόνες, τερματίζοντας παράλληλα και ουκ ολίγες διαμάχες μεταξύ των παικτών.

Τέλος σε μια διαφωνία που υφίσταται εδώ και πολλά χρόνια μεταξύ των παικτών του δημοφιλούς σε όλο τον κόσμο παιχνιδιού καρτών UNO έβαλε το ίδιο, καθώς επιβεβαίωσε ότι δεν μπορείτε να κολλήσετε μία κάρτα +2 σε μία άλλη.

Το διαφωτιστικό μήνυμα, που έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του UNO στο twitter. “Δεν μπορείτε να ρίξετε κάρτα +2 πάνω σε κάρτα +2”.

Τι νομίζαμε ότι ισχύει:

Μέχρι τώρα πιστεύαμε πως μπορούσες να “απαντάς” στον αντίπαλο, που σου έχει ρίξει κάρτα +2, με την ίδια κάρτα, υποχρεώνοντάς τον να πάρει 4 συνολικά κάρτες.

Πιο αναλυτικά, για όσους δεν είναι και τόσο εξοικειωμένοι με το παιχνίδι, ο κανόνας αυτός σημαίνει ότι εάν ένας παίκτης ρίξει φύλλο +2, ο επόμενος παίκτης πρέπει να πάρει δύο κάρτες.

Ωστόσο, μερικοί παίζουν με τον κανόνα ότι αν ο επόμενος έχει επίσης ένα φύλλο +2, μπορεί να το ρίξει και ο επόμενος παίκτης πρέπει να πάρει τέσσερα φύλλα, εκτός αν έχει επίσης κάρτα +2.

“Εκ της διευθύνσεως, δεν μπορείτε να ρίξετε κάρτα +2 πάνω σε κάρτα +2. Ορίστε, κάψτε μας” ήταν η απάντηση της εταιρείας, με τους χρήστες του διαδικτύου να ξεσηκώνονται πάντως αντιδρώντας κατά βάση με τρόπο αρνητικό.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα