“Top Gun: Maverick” – Αναβάλλεται η κυκλοφορία του για το 2022 λόγω πανδημίας

“Top Gun: Maverick” – Αναβάλλεται η κυκλοφορία του για το 2022 λόγω πανδημίας
Σκηνή από τα γυρίσματα της ταινίας Top Gun: Maverick ap/Scott Garfield

Ακυρώθηκαν τα σχέδια της Paramount για την κυκλοφορία της νέας ταινίας 'Top Gun: Maverick' μέσα στο 2021.

Η δημοφιλής εταιρεία παραγωγής ταινιών Paramount, πρόκειται να καθυστερήσει την κυκλοφορία της ταινίας ‘Top Gun: Maverick’, τη συνέχεια της δημοφιλούς ταινίας ‘Top Gun’ του 1986 στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Τομ Κρουζ.

Όπως είχε ανακοινωθεί, η κυκλοφορία της ταινίας είχε προγραμματιστεί για τις 19 Νοεμβρίου του 2021. Ωστόσο, η πρώτη ημερομηνία αναβλήθηκε και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαϊου του 2022.

Η καθυστέρηση στην κυκλοφορία της ταινίας, ήρθε εν μέσω ανησυχιών για τη μετάλλαξη Δέλτα και όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, κι άλλες πολυαναμενόμενες ταινίες έχουν πάρει αναβολή.

Το ‘Mission: Impossible 7’ ανακοινώθηκε πως θα βγει τελικά στις 30 Σεπτεμβρίου του 2022, από 27 Μαϊου 2022 που είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει αρχικά.

Μια ακόμη ταινία της Paramount, η “Jackass Forever”, ενημέρωσε πως θα καθυστερήσει μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου του 2022, από 22 Οκτωβρίου που είχαν ανακοινώσει.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Independent, πολλές ταινίες θα βγουν στις οθόνες μέσα στο 2021 όπως είχε ανακοινωθεί αρχικά. Μεταξύ αυτών, η ταινία του Τζέιμς Μποντ “No Time To Die” με τον Ντάνιελ Κρέγκ, που αναμένεται να βγει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Ηνωμένο Βασίλειο και στις 8 Οκτωβρίου 2021 στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα