Τζίτζι Χαντίντ: “Πέταξε έξω” από την πασαρέλα του οίκου Chanel απρόσκλητη εισβολέα

Τζίτζι Χαντίντ: “Πέταξε έξω” από την πασαρέλα του οίκου Chanel απρόσκλητη εισβολέα
Η Τζίτζι Χαντίντ του οίκου Chanel στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι Vianney Le Caer/Invision/AP

Η εισβολέας ήταν η Γαλλίδα κωμικός Marie Benoliel. Το supermodel βάδισε προς το μέρος της και με αυστηρή έκφραση και με τη βοήθεια άλλων μοντέλων την οδήγησε εκτός πασαρέλας.

Στην επίδειξη μόδας για τη συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020 του οίκου Chanel στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι εισήλθε απρόσκλητα μία ανεπιθύμητη εισβολέας.

Το σόου που διοργανώθηκε την 1η Οκτωβρίου και θεωρείται ένα από τα σημαντικότερα στο πρόγραμμα της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, παρακολουθούν με προσκλήσεις τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας της μόδας.

Όμως, μία γυναίκα από το κοινό ανέβηκε στην πασαρέλα και βάδισε ανάμεσα στα μοντέλα στο φινάλε της επίδειξης μόδας.

Η εισβολέας ήταν η Γαλλίδα κωμικός Marie Benoliel, η οποία διαδικτυακά παρουσιάζεται ως Marie S’infiltre.

Την Benoliel ντυμένη με σύνολο στο στυλ του γαλλικού οίκου, την ώρα που άρχισε να παίρνει πόζες, σταμάτησε το supermodel, Τζίτζι Χαντίντ, η οποία άλλαξε πορεία, βάδισε προς το μέρος της και με αυστηρή έκφραση και με τη βοήθεια άλλων μοντέλων την οδήγησε εκτός πασαρέλας.

Εκπρόσωπος του οίκου Chanel δήλωσε: “Δεν πρόκειται να το δραματοποιήσουμε”.

Πολλοί από τους παρευρισκόμενους στο σόου έσπευσαν να καταγράψουν το στιγμιότυπο και να το αναρτήσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιδοκιμάζοντας την Τζίτζι Χαντίντ για τον τρόπο, με τον οποίο το χειρίστηκε. Μία χρήστης έγραψε στο twitter “Η Τζίτζι δίνει μία εντελώς νέα έννοια στη fashion police”.

Σε άλλη ανάρτηση εμφανίστηκε η λεζάντα “superhero @gigihadid”.

Στην επίδειξη μόδας η Virginie Viard παρουσίασε την πρώτη ready-to-wear συλλογή της για τον οίκο Chanel σε ένα σκηνικό μέσα στο Grand Palais που θύμιζε τις παρισινές στέγες.

Στις σημειώσεις της για την επίδειξη μόδας η Viard εξήγησε ότι οι στέγες της θυμίζουν το Nouvelle Vague – το Νέο Κύμα. «Σκέφτηκα την Κρίστεν Στιούαρτ που υποδύεται την Τζιν Σίμπεργκ και όλες τις ηθοποιούς που έντυνε η Γκαμπριέλ Σανέλ εκείνη την εποχή» ανέφερε. Σκέφτηκε επίσης, να φέρει αλλαγές στον Chanel με την ισχυρή αύρα του εκλιπόντος διευθυντή δημιουργικού του γαλλικού οίκου, Karl Largefeld και να αρχίσει να προσθέτει το δικό της δημιουργικό στίγμα στο brand.

Η ολοκαίνουρια προτάσή της ήταν το τουίντ ταγέρ Chanel ως ολόσωμη φόρμα, τα σορτς σε ασημί και ροζ μεταλλικό χρώμα και τα τζιν σακάκια με βολάν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα