Πύρινη κόλαση στο Ηράκλειο

Πύρινη κόλαση στο Ηράκλειο

Σε πύρινο κλοιό ο νομός Ηρακλείου, με έξι διαφορετικές εστίες φωτιάς. Κανένα ενεργό μέτωπο αυτή τη στιγμή. Απειλήθηκαν σπίτια, προσάγεται ύποπτος για εμπρησμό

Σε πύρινο κλοιό βρέθηκε την Τρίτη (11/06) ο νομός Ηρακλείου, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη σε έξι διαφορετικά μέτωπα. Σε δύο μάλιστα χωριά οι φλόγες έφτασαν στις αυλές των σπιτιών, ενώ το έργο της κατάσβεσης δυσχέρανε ο δυνατός αέρας.

Ο εφιάλτης άρχισε νωρίς το μεσημέρι από τους Αθανάτους, με τη φωτιά να φτάνει σε απόσταση αναπνοής από σπίτια του οικισμού. Στις φλόγες παραδόθηκε, επίσης, έκταση στα Σταυράκια, με τους γονείς να τρέχουν στα δύο σχολεία της περιοχής για να πάρουν τα παιδιά τους, με επακόλουθο να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Φωτιά ξέσπασε ακόμη, στην είσοδο της ΒΙΠΕ, στον τουριστικό Ανισαρά Χερσονήσου, στην περιοχή του Τομπρούκ, στις Βασιλειές αλλά και στην αυτοσχέδια χωματερή στην Αγία Πελαγία. Καλύτερη

Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή Κρήτης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μανώλη Δαμουλάκη δεν υπάρχει αναφορά για καμένο σπίτι ενώ αναμένεται η προσαγωγή ενός υπόπτου για εμπρησμό.

Πληροφορίες από cretalive.gr

SHARE:

24Media Network