Υποψήφιος και ο Γιάννης Μανιάτης για την Κεντροαριστερά

Υποψήφιος και ο Γιάννης Μανιάτης για την Κεντροαριστερά
Ο Γιάννης Μανιάτης Alexandros Michailidis / SOOC

Την υποψηφιότητα του για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς, ανακοίνωσε και επισήμως το μεσημέρι της Πέμπτης ο Γιάννης Μανιάτης

Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μίλησε για την ανάγκη να ηττηθεί το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ, τονίζοντας πως ο προοδευτικός χώρος πρέπει να σταθεί απέναντι “τόσο στην δεξιά, όσο και στην αριστερή συντήρηση”.

Κατά τις πρώτες του δηλώσεις ως υποψήφιος αρχηγός, ο Γ.Μανιάτης υπενθύμισε πως δεν εγκατέλειψε ποτέ την παράταξη, ιδιαίτερα τα δύσκολα χρόνια που ακολούθησαν από το 2010 και μετά.

Σημείωσε ότι “μετά από 8 χρόνια μνημονίων και αποτυχιών του πολιτικού προσωπικού της χώρας, ήρθε η ώρα, όσοι μπορούμε, όσοι το αντέχουμε, να διαμορφώσουμε ένα νέο πολιτικό πολιτισμό”. Ο πρώην υπουργός μίλησε για την ταυτότητα και τον χώρο που οραματίζεται να έχει και να εκφράζει ο νέος φορέας, μιλώντας για “Ένα Κίνημα σημείο αναφοράς κι έκφρασης όλων των πολιτών, από το Προοδευτικό Κέντρο, μέχρι την Κεντροαριστερά και τον κοινωνικό ακτιβισμό της Πολιτικής Οικολογίας”.

(Πηγή φωτογραφίας: Sooc.gr)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα