Σωφρονιστικός υπάλληλος -"βαποράκι" στις φυλακές Γρεβενών

Σωφρονιστικός υπάλληλος -"βαποράκι" στις φυλακές Γρεβενών

Ηρωίνη στην τσέπη του και κάνναβη στο σπίτι του, είχε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Γρεβενών. Όταν κατάλαβε ότι είχαν πάει να τον συλλάβουν, επιχείρησε να το σκάσει

Με ηρωίνη και κάνναβη πιάστηκε ένας 33χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Γρεβενών, σε βάρος του οποίου ασκήθηκε ποινική δίωξη, κακουργηματικού χαρακτήρα, για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε σωφρονιστικό κατάστημα, διακίνηση ναρκωτικών και αντίσταση.

Η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ είχε δεχτεί καταγγελίες για υπόθεση εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών στις φυλακές Γρεβενών. Μετά από παραγγελία του εποπτεύοντος εισαγγελέα Εφετών Θεσσαλονίκης έγινε η απαραίτητη έρευνα, από την οποία προέκυψαν στοιχεία για την εμπλοκή του 33χρονου.

Το απόγευμα της Παρασκευής (20/06) λοιπόν, κλιμάκιο της συγκεκριμένης υπηρεσίας επιχείρησε να ελέγξει τον 33χρονο την ώρα που αποχωρούσε από το σπίτι του για να πάει στις φυλακές. Αυτός όταν αντιλήφθηκε την παρουσία αστυνομικών, αρνήθηκε να υπακούσει στις εντολές τους και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Τελικά ακινητοποιήθηκε λίγα μέτρα πιο πέρα, έχοντας πετάξει προηγουμένως μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Στο σπίτι του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, μία συσκευασία με κάνναβη σε φούντα 9,7 γραμμαρίων που ήταν στο γραμματοκιβώτιο, μικροποσότητα καπνού με υπολείμματα κάνναβης, ένα πιάτο πάνω στο οποίο υπήρχε μια τηλεκάρτα και φύλλο χαρτιού τυλιγμένο σαν καλαμάκι με υπολείμματα ηρωίνης.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος θα οδηγηθεί στον ανακριτή Γρεβενών ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διευκρινιστεί και τυχόν συμμετοχή άλλων προσώπων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network