Ανησυχία για το εάν ο Γιάννης Μιχελάκης καταλάβει την έδρα

Ανησυχία για το εάν ο Γιάννης Μιχελάκης καταλάβει την έδρα
Ο Γιάννης Μιχελάκης Eurokinissi

Αναποφάσιστος ο πρώην υπουργός, που πάντως, και αν κρατήσει την έδρα δεν σκοπεύει στο εξής να ασχοληθεί με την ενεργό πολιτική.

Πλησιάζει η ώρα της παραίτησης των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ (Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Άννα Ασημακοπούλου και Κατερίνα Μάρκου) από το βουλευτικό τους αξίωμα, όπως έχει προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όπως έχει δηλώσει πρώτος ο πρώην Πρόεδρος του κόμματος.

Επιλαχόντες στη Β΄ Αθηνών (μετά την άρνηση του Αργύρη Ντινόπουλου να πάρει βουλευτική έδρα, προτιμώντας να είναι υποψήφιος Δήμαρχος στα Βριλήσσια) είναι ο Γιάννης Μιχελάκης και η Ζωή Ράπτη, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στον πρώην υπουργό Εσωτερικών, καθώς μετά τη δικαστική περιπέτειά του δεν διαθέτει πλέον την κομματική ιδιότητα.

Ο Γ. Μιχελάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα πράξει, με τις πιθανότητες να είναι 50%-50%. Όπως, όμως, ανέφερε στα «Παιχνίδια Εξουσίας», ακόμα και αν επιλέξει να κρατήσει την έδρα, δεν πρόκειται να ασχοληθεί εκ νέου με την πολιτική και φυσικά δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.

Η Πειραιώς, όπως είναι φυσικό, δεν επιθυμεί να αποδεχτεί την έδρα ο πρώην υπουργός, φοβούμενη μήπως υπάρξουν διαφοροποιήσεις εκ μέρους του από την επίσημη πολιτική του κόμματος- έστω και αν δεν είναι μέλος του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version