Δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογράφουν "τροπολογία" του Δ. Κρεμαστινού…

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός στη Βουλή
Ο Δημήτρης Κρεμαστινός στη Βουλή EUROKINISSI

…Για τη συνταγματική αναθεώρηση, που αφορά την αναπλήρωση του πρωθυπουργού. Μαζί τους υπογράφουν και βουλευτές του ΚΙΝΑΛ. Τι αναφέρει η τροπολογία που δημοσιεύουν τα «Παιχνίδια Εξουσίας»

Μία εξέλιξη που θα συζητηθεί αρκετά για την πολιτική της σημασία συμβαίνει ενόψει της πρώτης ψηφοφορίας για την αναθεώρηση του Συντάγματος αύριο και μεθαύριο στη Βουλή.

Δεκάδες βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πάνω από 50- υπογράφουν «τροπολογία» του Δημήτρη Κρεμαστινού, που αφορά τον τρόπο αναπλήρωσης του πρωθυπουργού.

ADVERTISING

Είναι σαφές ότι πρόκειται για «άνοιγμα» του κυβερνώντος κόμματος στον πρώην υπουργό Υγείας, που θεωρείται ότι παραμένει πιστός στις αρχές για τη συνεργασία των προοδευτικών δυνάμεων, διαφοροποιούμενος -έστω και προσεκτικά- από την τακτική ίσων αποστάσεων της ηγεσίας. Κυβερνητικά στελέχη, με τα οποία επικοινώνησαν τα «Παιχνίδια Εξουσίας», κάνουν λόγο για «κίνηση καλής θέλησης» προς τον Δημήτρη Κρεμαστινό, παραδέχονται όμως την πολιτική σημασία της κίνησης αυτής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την «τροπολογία» του Δημήτρη Κρεμαστινού, μαζί με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, υπογράφουν και βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής, ενώ όταν γραφόταν το ρεπορτάζ η συλλογή υπογραφών συνεχιζόταν.

Η «τροπολογία» του Δημήτρη Κρεμαστινού έχει ως εξής:

Page: /
SHARE:

24Media Network