Δίπλα-δίπλα έδωσαν τη μάχη για τη ζωή τους Νίκος Φίλης και Θόδωρος Μαργαρίτης

Δίπλα-δίπλα έδωσαν τη μάχη για τη ζωή τους Νίκος Φίλης και Θόδωρος Μαργαρίτης
Eurokinissi

Μακριά από τη δημοσιότητα κράτησε το πρόβλημά του το κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, που στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του.

“Αυστηρώς προσωπική” κράτησε τη μάχη που έδωσε για τη ζωή του, εκεί που δεν το περίμενε, ο Θόδωρος Μαργαρίτης, κορυφαίο στέλεχος πλέον του Κινήματος Αλλαγής.

Ο Θ. Μαργαρίτης μπήκε στο Κρατικό για εγχείρηση από περιτονίτιδα, αλλά μετεγχειρητικά, φάνηκε εξαιρετικά άτυχος, αφού έπαθε ειλεό εντέρου, με υπαρκτό κίνδυνο για την ίδια του τη ζωή. Το ξεπέρασε τελικά, όμως -και οι όποιες μικροεμπλοκές το τελευταίο διάστημα δεν τον εμποδίζουν να ξεκινά σταδιακά την κανονική ζωή, έστω και αν σε αυτή τη φάση είναι αναγκασμένος να κυκλοφορεί με βερμούδες.

Το κορυφαίο στέλεχος του ΚΙΝΑΛ προσπάθησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την περιπέτεια της υγείας του, όπως και ο Νίκος Φίλης, με τον οποίο, μάλιστα, νοσηλευόταν σε πολύ κοντινά δωμάτια στο Κρατικό Νοσοκομείο. Στη Χαριλάου Τρικούπη, η πλειοψηφία σχεδόν των στελεχών δεν γνώριζαν το πρόβλημα του Θ. Μαργαρίτη, ο Νίκος Φίλης όμως ενημέρωνε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τον επισκέπτονταν ότι “δίπλα είναι και ο Θόδωρος” με αποτέλεσμα τον Θ. Μαργαρίτη να επισκεφθούν ουκ ολίγα στελέχη της Κουμουνδούρου, ενδιαφερόμενοι για την πορεία της υγείας του -άλλωστε ο ίδιος, μέχρι την ίδρυση της ΔΗΜΑΡ, στον Συνασπισμό και τον ΣΥΡΙΖΑ ανήκε.

Οι Νίκος Φίλης και Θόδωρος Μαργαρίτης, μάλιστα, μαζί στο ΚΚΕ εσωτερικού και τον “Ρήγα Φεραίο” από τα νεανικά τους χρόνια, βρήκαν την ευκαιρία και τα είπαν πολλές φορές. Για όλα. Για την πολιτική κατάσταση, αλλά και για τα προβλήματα των ασθενών, που αν δεν έχουν χρήματα, όπως διαπίστωσαν, δύσκολα θα αντιμετωπίσουν ένα θέμα υγείας. “Οι πολιτικοί είμαστε τελικά μακριά από τα προβλήματα της κοινωνίας” ήταν μια από τις διαπιστώσεις τους, ενώ ομολόγησαν ότι και οι ίδιοι έχουν να μπουν σε λεωφορείο ίσως και πάνω από τρία χρόνια. “Όταν βγούμε να ασχοληθούμε περισσότερο με αυτά” ήταν το συμπέρασμα.

Υ.Γ.: Και η μετεγχειρητική κατάσταση του Νίκου Φίλη εξελίσσεται ομαλότατα. Περαστικά και από εμάς!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα